Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 00:56

Αγώνας δύο ημερών με νικητή τον Νηρέα [pics-vid]

Ο αγώνας που πέρασε μέσα από 1000 κύματα, με ένα ημίχρονο να διεξάγεται το Σάββατο και ένα σήμερα Κυριακή 11/2 τελικά ολοκληρώθηκε με νικητή το Νηρέα που επικράτησε με 1-4 του ΑΠΣ Κύθνου, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη τη φετινή σεζόν.

27788130_1632712686809273_7804853932677110155_o.jpg

Ο Νηρέας του Μιχάλη Παπαδάκη κεφαλαιοποίησε τις καλές παρουσίες που είχε στους τελευταίους αγώνες, ενώ από την άλλη πλευρά ο φιλόδοξος ΑΠΣ Κύθνου του Σταύρου Κονιδάρη είχε μία πολύ καλή παρουσία και όλες οι κινήσεις του δείχνουν ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Ο αγώνας

Στο πρώτο ημίχρονο που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου και διακόπηκε λόγω ισχυρής βροχόπτωσης που μετέτρεψε το γήπεδο της Παροικιάς σε λίμνη, ο Νηρέας κατάφερε να προηγηθεί με ένα τέρμα που πέτυχε ο Χασάνι με σουτ έξω από την περιοχή στο 44΄.

Οι δύο ομάδες επανήλθαν την Κυριακή στις 09:00 για τη συνέχιση του αγώνα, με τον Χασάνι να δίνει σημαντικό προβάδισμα στον Νηρέα, πετυχαίνοντας το 0-2 στο 51΄με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Η ομάδα του Μιχάλη Παπαδάκη είχε καλή κυκλοφορία και στο 54΄ο Χρυσοχός, μετά από σέντρα του Χασάνι με κεφαλιά έκανε το 0-3, ξεκαθαρίζοντας την υπόθεση νίκη για τον Νηρέα που ήταν φιλοξενούμενος σε αυτό το ματς.

Ο ΑΠΣ Κύθνου, φάνηκε ταλαιπωρημένος μετά από όλο αυτό που είχε περάσει με το ταξίδι και την διακοπή του αγώνα, αλλά παρόλα αυτά προσπάθησε στο δεύτερο μέρος, με τα δύο γκολ του Νηρέα να του «κόβουν» τα φτερά.

Στο 75΄ο Γονίδης μείωσε σε 1-3 μετά από παράλληλη σέντρα και προβολή, ενώ ο ίδιος παίκτης και ο Ηλιού θα μπορούσαν να ήταν πιο αποτελεσματικοί και να είχαν μειώσει ακόμη περισσότερο το σκορ σε δύο ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν.

Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο ταλαντούχος Σιμόπουλος στο 77΄, όταν εκμεταλλεύτηκε κακό διώξιμο της άμυνας και έπιασε εύστοχη κεφαλιά.

Ταλαιπωρία

Αυτή την ώρα, με ολοκληρωμένους δύο αγώνες σε διάστημα λιγότερο των 24 ωρών, ο ΑΠΣ Κύθνου βρίσκεται εν πλω προς την Σύρο, όπου και θα διανυκτερεύσει εντός του πλοίου για να φτάσει τελικά το μεσημέρι της Δευτέρας πίσω στον προορισμό του.

APS_KYTHNOY_PAROS_ME_AOP.jpg

Ευχαριστώ

«Συνεχίζουμε ενωμένοι» τόνισε ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΣ Κύθνου και πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Λαρετζάκης. Ο Κυθνιός παράγοντας θέλησε να περάσει το μήνυμα τη ενότητας, αλλά και να ευχαριστήσει τον Νηρέα: «Όλοι η διοίκηση είμαστε εδώ στην Πάρο δίπλα στην ομάδα… Τους στηρίζουμε όλους και θα είμαστε ενωμένοι μέχρι το τέλος. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νηρέα για την άψογη φιλοξενία και ειδικά τον Μιχάλη Παπαδάκη και τον Μανόλη Σιφναίο που έδειξαν τον ενδιαφέρον τους στην περιπέτεια που περάσαμε».

Διαιτητής ήταν ο Μάριος Βακόνδιος με βοηθούς τους Ρούσσος Ευάγγελο και την Σεμίνα Μαργαρίτη.

Συνθέσεις

ΑΠΣ Κύθνου (Κονιδάρης): Γκριέλας, Τσιρδήμος, Βιτάλης (83΄Γιαννητσάνης), Μπιζικούκης (82΄Γαρδεράκης), Γονιδάκης, Λαρεντζάκης (31΄Δανιήλ), Ηλιού Π. (56΄Λεβαντής), Μανώληκας, Γονίδης Θ., Ψαρράς, Φιλιππαίος.

Στον πάγκο ήταν οι: Ηλιού Γ., Γονίδης Ν.

Νηρέας (Παπαδάκης): Ζουμής Φ., Ζουμής Η., Ρούσσος Γ. (66΄Ρούσσος Χ.), Χρυσοχός, Ρούσσος Λ. (61΄Σουλεϊμάνι), Βράπι, Χασάνι (80΄Ρεσουλάι), Κορτιάνος, Ρούσσος Δ. (75΄Σιμόπουλος), Αρκουλής, Άλκο.

Στον πάγκο ήταν ο Χρήστος Ρούσσος.

Η βαθμολογία

2018-02-12.jpg

Βίντεο με την είσοδο των ομάδων και την δυνατή βροχόπτωση

 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares