Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 21:23

Άκαρπη, αλλά με ειδήσεις η πρώτη Γενική Συνέλευση του ΑΟ Σύρου

Με μεγάλους απόντες τα μέλη του Δ.Σ. της απερχόμενη διοίκησης, τους φορείς και τους επιχειρηματίες της Σύρου, η πρώτη Γενική Συνέλευση του ΑΟ Σύρου δεν είχε την απαιτούμενη απαρτία με αποτέλεσμα να αποβεί άκαρπη.

Λίγοι «πιστοί» έδωσαν το παρών στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση.

Μπορεί η 2η Γενική Συνέλευση να ορίστηκε εκ νέου για τη Δευτέρα 26/6 στις 19:30, ωστόσο η αποκάλυψη μας για την εμπλοκή του Μάρκου Ρούσσου ξανά στα πράγματα του ΑΟ Σύρου επιβεβαιώθηκε, καθώς ήταν μέσα στους λίγους που έδωσαν το παρών και μάλιστα σε ατομικές συζητήσεις μπήκε σε λεπτομέρειες, καθώς έθεσε ως προϋπόθεση τη συμμετοχής μίας δεκάδας ισχυρών επιχειρηματιών στη νέα διοίκηση.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Γιώργος Φώσκολος, που πλαισιώθηκε από τα παλαιά μέλη Πέτρο Ραουζαίο, Κώστα Καλούδη και Κώστα Ρούσσο, αφού έθεσε ως προϋπόθεση τη συμμετοχή ισχυρών παραγόντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν οι κατάλληλες ζυμώσεις και επαφές ώστε να τονωθεί το ενδιαφέρον περισσοτέρων επιχειρηματιών και δεν αποκλείεται τη Δευτέρα, στη 3η Γενική Συνέλευση να υπάρξουν σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της ομάδας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares