×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 20:49

Η μητέρα των «μαχών» στη Νάξο

Αν δεν είναι αυτό ντέρμπι, τότε ποιο είναι; Αν δεν είναι αυτό η ναυαρχίδα της αδρεναλίνης, τους πάθους και της θέλησης για νίκη, τότε ποιο ματς θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι;

Πανναξιακός και ΑΟ Σύρου ακονίζουν τα ξίφη τους. Οι μεν και οι δε έρχονται αντιμέτωποι σε έναν αγώνα «φωτιά». Με προϊστορία βγαλμένη από χολιγουντιανά σενάρια, με ανακοινώσεις κόλαφο έκαστος, με γκρίνια για τον καθένα ξεχωριστά. Έτσι είναι όμως. Τι έχει να ζηλέψει άλλωστε το μεγαλύτερο Κυκλαδίτικο ντέρμπι, από αυτά των μεγάλων ομάδων; Το στόρι είναι ίδιο, το γόητρο επίσης. Σίγουρα η διεξαγωγή του και μόνο, θα αποσπάσει όλα τα φώτα και την προσοχή του απλού φίλαθλου κόσμου, ανεξαρτήτου αρεσκείας κάποιας ομάδας, αφού αυτά τα παιχνίδια είναι υπόθεση μόνο για δύο. Και θα είναι πάντοτε.

Για το γόητρο ο Πανναξιακός, για το τρίποντο και το.. γόητρο ο ΑΟ Σύρου

Μπορεί βέβαια στο φετινό πρωτάθλημα οι στόχοι των δύο ομάδων να είναι τελείως διαφορετικοί, ωστόσο το ενδιαφέρον παραμένει και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Πανναξιακός και Α.Ο. Σύρου θα βρεθούν αντιμέτωποι την ερχόμενη Κυριακή στις 14:00, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Οι Ναξιώτες θα αγωνισθούν καθαρά για την ιστορία τους, αφού δεν έχουν ελπίδες για κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ ο Α.Ο. Σύρου θέλει το τρίποντο ή έστω το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς με θετικό αποτέλεσμα θα εξακολουθήσει να έχει το προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου. Βέβαια καθαρός στόχος της ομάδας των Γιώργου Ρούσσου και Μάκη Βαρθαλίτη είναι κατάκτηση των τριών βαθμών για να παραμείνει η διαφορά στα ίδια επίπεδα η διαφορά με τα σωματεία που την ακολουθούν. Σε αγωνιστικό επίπεδο οι Συριανοί είναι σε καλύτερη κατάσταση, όμως ο Πανναξιακός παίζει στην έδρα του κι έχει δείξει πως μέσα στο ΔΑΚ είναι ανταγωνιστικός και παλεύει όλα τα ματς.

Ο Ζαράνης θα είναι πρώτος διαιτητής, με βοηθούς τις Ψαρρά και Νεοκοσμίδη. 

Προγραμματισμένη έναρξη της αναμέτρησης είναι στις 14:00, στο ΔΑΚ Νάξου.

Προσδεθείτε λοιπόν και ετοιμαστείτε για μία Κυριακάτικη πτήση με προορισμό το ποδόσφαιρο, το θέαμα και το χειροκρότημα. Όπως αρμόζει δηλαδή σε δύο συλλόγους σαν αυτούς.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares