Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 17:27

Τεράστιο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στη Σαντορίνη

Λάβα και Θύελλα Καμαρίου, μετά το ματς Κυπέλλου θα συναντηθούν για δεύτερη φορά φέτος, σε έναν αγώνα που παρουσιάζει εξαιρετικά μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Δεν χωρά αμφισβήτηση ότι και οι δύο ομάδες  θα παίξουν για τη νίκη, αφού οι μεταξύ τους διαφορά των τριών βαθμών φανερώνει ότι ο στόχος της κορυφής είναι εφικτός.

Ο αγώνας έχει και το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς μετά από πρωτοβουλία των γηπεδούχων,  πριν την έναρξη του θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του αδικοχαμένου Ρουσσέτου Διαμαντόπουλου, που χάθηκε σε τροχαίο στις 15 Μαϊου και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας από το Εμπορείο.

Οι Καμαριανοί βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Α.Ο. Σύρου με 12 βαθμούς και η Λάβα ακολουθεί με 9 πόντους. Το παιχνίδι μπορεί να μην είναι “ζωής ή θανάτου” αφού ο ηττημένος δεν χάνει κάτι, όμως σίγουρα έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Η Θύελλα θέλει να περάσει από τα Φηρά και να συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη θέση, ενώ η Λάβα θα επιδιώξει να πάρει το τρίποντο ώστε να παραμείνει κοντά στην κορυφή – αν πάρει τη νίκη στην Πάρο ο Α.Ο. Σύρου -. Λάβα και Θύελλα Καμαρίου προέρχονται από σπουδαία αποτελέσματα, αφού μέχρι στιγμής έχουν δείξει πως θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα οι νίκες των δύο ομάδων της Σαντορίνης έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τους Μυκονιάτες, αφού η Θύελλα πέρασε από το γήπεδο του Κόρφου, ενώ η Λάβα σημείωσε μία μεγάλη σε ευρεία νίκη απέναντι στο συγκρότημα του Θεόφιλου Παχατουρίδη.

Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων αναμένεται να είναι αμφίρροπο, δεν υπάρχει φαβορί, με τους γηπεδούχους να έχουν μόνο ένα μικρό προβάδισμα λόγω ψυχολογίας, αλλά και έδρας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσεις αύριο στις 17:00.

Διαιτητής θα είναι ο κ. Κουζούμης, με βοηθούς τον κ. Αρμακόλα και την κα. Ψαρρά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares