Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016 11:09

Επιστρέφει στη Σύρο για τρίποντο ο Πανναξιακός

Φωτογραφία από τον τελικο Κυπέλλου στις 1 Μαρτίου του 2015, όπου οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά Φωτογραφία από τον τελικο Κυπέλλου στις 1 Μαρτίου του 2015, όπου οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά

Σήμερα το απόγευμα (17:30) ο Πάγος θα φιλοξενήσει τον Πανναξιακό στο γήπεδο της Άνω Σύρου, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες έχουν στόχο την κατάκτηση βαθμών, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

Οι Ναξιώτες που έρχονται από τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον ΑΜΣ Φιλωτίου, στην προηγούμενη επίσκεψή τους ηττήθηκαν από τον Α.Ο. Σύρου με 3-2, ενώ παράλληλα είχαν πολλά παράπονα κυρίως της φιλοξενίας, αφού λίγες ώρες μετά το παιχνίδι η διοίκηση της ομάδας της Νάξου εξέδωσε καυστική ανακοίνωση.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι αυτή του τελικού Κυπέλλου στην Πάρο στις 1 Μαρτίου του 2015, όπου μετά από το 0-0 της κανονικής διάρκειας ο Πανναξιακός είχε πάρει τη νίκη στα πέναλτι.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανναξιακός θα είναι το φαβορί για τη νίκη, αφού μέχρι στιγμής ο Πάγος δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιο βαθμό στο πρωτάθλημα και ο Πανναξιακός σίγουρα είναι από τα σωματεία που θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Ο κ. Προμπονάς δεν σκέφτεται κάτι άλλο από τη νίκη, αφού σε διαφορετική περίπτωση να χάσει έδαφος και ο Α.Ο. Σύρου αν φύγει με το τρίποντο από την Πάρο θα ξεφύγει ακόμη περισσότερο.

Από την άλλη πλευρά ο Πάγος θα επιδιώξει να πάρει τους πρώτους του πόντους και μάλιστα απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως είναι ο Πανναξιακός.

Στο γήπεδο της Άνω Σύρου αναμένεται να βρεθεί αρκετός κόσμος, σίγουρα θα ήταν περισσότερος αν δεν υπήρχε ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ του Φοίνικα και τις Ορεστιάδας που ξεκινά μισή ώρα αργότερα (18:00).

Διαιτητής θα είναι ο κ. Ζαράνης με βοηθούς τους κ.κ. Μουτάφη και Ρούσσο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares