Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 09:23

Η προϊστορία λέει ΑΟ Σύρου, ο κόσμος «Χ»

Λίγες ώρες έμειναν για να ακουστεί το πρώτο σφύριγμα στο πολυαναμενόμενο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής μεταξύ του ΑΟ Σύρου και του Πανναξιακού.

 Τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων έχουν καταλήξει πως θα παρατάξουν τις ομάδες τους στο σημερινό παιχνίδι, με τον ΑΟ Σύρου να έχει κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής, τα οποία όμως μπορεί τελικά να μην στοιχίσουν κάποια απώλεια στους γηπεδούχους.

Από την άλλη πλευρά ο φιλοξενούμενος Πανναξιακός βρίσκεται από χθες στο νησί της Σύρου και ο Γιώργος Προμπονάς θα πρέπει να παρατάξει την ομάδα του χωρίς δύο πολύτιμα εργαλεία, καθώς οι Σέμα και Λίκα, για προσωπικούς λόγους δεν βρίσκονται στην αποστολή.

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για ένα παιχνίδι που κρίνει πρωτιά, καθώς αν υπάρξει νικητής, αυτός θα είναι που θα οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, κατέχοντας την 1η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Βέβαια στο συγκεκριμένο παιχνίδι διαφαίνεται φαβορί, καθώς ο ΑΟ Σύρου, τη φετινή χρονιά δείχνει πιο «σοβαρός» απο ποτέ, έχοντας το απόλυτο 3 στα 3, με 7-1 τέρματα. Βέβαια η ομάδα της Σύρου έχει και την προϊστορία μαζί της αφού στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων μετρά 3 νίκες. 

Αναλυτικά, ο ΑΟ Σύρου την περσινή περίοδο νίκησε τον Πανναξιακός, εντός και εκτός έδρας (0-2, 4-1), όπως και τη σεζόν 2002-2003 όπου είχε νικήσει 2-0 στη Σύρο. Ο Πανναξιακός είχε πάρει τη νίκη στον τελικό του πρωταθλήματος που είχε γίνει το 2015 στην Πάρο.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο, από τους φιλάθλους των δύο ομάδων, καθώς ο Πανναξιακος θα έχει την υποστήριξη περισσότερων από 50 φίλων της ομάδας.

Η αστυνομία έχει λάβει μέτρα τήρησης της τάξεις και όλα αναμένεται να εξελιχθούν καλά στο γήπεδο της Άνω Σύρου, όπου στις 15:00 θα έχουμε το πρώτο σφύριγμα από τον κ. Μαθιουδάκη από τη Μήλο που θα είναι ο ρέφερι της αναμέτρησης. Βοηθοί του θα είναι ο κ. Μουτάφης από την Σύρο και η κα. Ψαρρά από τη Νάξο.

Πάντως οι αναγνώστες του sportcyclades.gr, στην ειδική ψηφοφορία του σάιτ μας δίνουν προβάδισμα στην ισοπαλία.

Δείτε τα αποτελέσματα και αν θέλετε ψηφίστε ΕΔΩ

2016-10-23_1.jpg

Η βαθμολογία πριν των αγώνα (23/10 09:58)

2016-10-23.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares