Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 23:46

«Επαγγελματική» νίκη στην Πάρο η Λάβα!

Στις τρεις ώρες που έμεινε στην Πάρο η Λάβα Εμπορείου, κατάφερε να και το καράβι να προλάβει και τους τρεις πόντους να φορτώσει στις αποσκευές της.

Σε ένα μέτριο συνιλικά ματς επικράτησε με 0-1 του ΑΟ Πάρου, που παρά τις σημαντικές του ελλείψεις, κατάφερε να μείνει μέσα στο ματς ως το τέλος, δεν κατάφερε όμως να απειλήσει άμεσα την εστία του Ρόππα.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΛΑΒΑ 

Ήταν το καλό διάστημα των φιλοξενούμενων.Μετά τον αρχικό ενθουσιασμό του ΑΟ Πάρου στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο, που δεν του απέδωσε κάποια φάση, οι παίκτες του Α. Κατζέλη επέβαλλαν τον ρυθμό τους , έλεγχαν τον ρυθμό και ήξεραν πως να πετύχουν τον στόχο τους. Ο Ντεκίδης πολύ κινητικός μπορούσε να είναι και πασέρ, όπως στο 11' που βρήκε έξοχα τον Παναγιωτίδη μέσα στην περιοχή και πλάγια σε καλή θέση, αλλά το διαγώνιο πλασέ δεν βρήκε στόχο.Αμέσως μετά στο 12' ο Παραλίκης σούταρε έξω από την περιοχή συρτά στην γωνία του Βασιλάρη, που δύσκολα απέκρουσε έστω και ασθενώς αφού ο Ντεκίδης που πήγε να επωφεληθεί ήταν οφσάιτ.

Ο ΑΟ Πάρου που ποτέ δεν κλείστηκε αλλά δεν επικοινωνούσαν σωστά οι γραμμές του με αποτέλεσμα να αρχίσει να χάνει συχνά την μπάλα στο κέντρο και να μένει εκτεθειμένος.Στο 29' λάθος μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής,αξιοποιεί υποδειγματικά η Λάβα.Ο Σελιστάι χωρίς καθυστέρηση δίνει κάθετα στον Παναγιωτίδη, η άμυνα εκτός θέσης στο σπρίντ και καθαρό μυαλό στην τελική πάσα στον Ντεκίδη, που αφού είχε πλασαριστεί στο κατάλληλο σημείο είχε εύκολο έργο μετά για το 0-1. Μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους δεν άλλαξε η μορφή του αγώνα.

ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Σε όλη του την διάρκεια ελάχιστα είδαμε την μπάλα κοντά σε εστία. Ο ΑΟ Πάρου δεν σταμάτησε να προσπαθεί,αλλά περιοχή δεν μπορούσε ναPAROS OASIS πατήσει, οι αμυντικοί του όμως ανέβηκαν και κέρδισαν περισσότερες μονομαχίες.Από τη στιγμή που δεν αξιοποίησε τα 3-4 στημένα που κέρδισε δεν έδειξε πως είχε άλλο τρόπο να σκοράρει.Η Λάβα θα περίμενε κανείς μεγαλύτερη επιθετική δραστηριότητα για να κλειδώσει την νίκη , όμως προτίμησε τους πιο χαμηλούς και πιο σίγουρους ρυθμούς και εν τέλει δικαιώθηκε.Κάποιες τελικές πάσες αποκρούστηκαν και στα δικά της στημένα επίσης δεν προέκυψε φάση, μόνο στο 72΄σε συρτό κόρνερ ένα κοντινό επικίνδυνο σουτ αποκρούστηκε.

Σε γενικές γραμμές το τέλος του παιχνιδιού βρήκε τους Παριανούς με την αίσθηση της ικανοποίησης για την προσπάθεια ,αλλά και της συνειδητοποίησης πως πάλεψαν μέχρι εκεί που μπορούσαν.Κέρδος η παρουσία των νεαρών, που η ακόμη πιο πολλές ευκαιρίες στην ενδεκάδα για αυτούς, μοιάζει μονόδρομος στην φετινή ομάδα.

Η Λάβα είναι μία καλή ομάδα που αν μείνει ενωμένη, πιστέψει περισσότερο στις δυνατότητες της και γίνει πιο τολμηρή θα κυνηγήσει τους στόχους της.

Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και προβλήματα η διαιτησία των Βακόνδιου, Ρούσσου και Μαργαρίτη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλάκος): Βασιλάρης, Μπαρδάνης, Σένκα (78' Σαρρής Κ.Π.), Τσούκε, Φραντζεσκάκης, Χατζία, Τσόκα (57' λ.τρ. Πρίνα), Γιαννούλης, Σαρρής Κ.( 75' Κληρονόμος), Τριανταφυλλίδης, Γιουρτζίδης.

ΠΑΓΚΟΣ: Φραντζής, Σκιαδάς, Γεωργιάδης, Γκιόκα.

ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ (Κατζέλης): Ρόππας, Βλαβιανός, Βρενάγκρ, Κολιούσης, Παραλίκης, Γατσέλος, Παναγιωτίδης (89' Δακουτρός), Κωνσταντίνου, Τζούρος (81' Σιγάλας), Σελιστάι, Ντεκίδης.

ΠΑΓΚΟΣ: Κελίδης, Νομικός, Καραμολέγκος, Δρόσος, Αγκαράι

THIRA_ENIGMA.jpg

THIRA_CHARACTER.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares