Σάββατο, 05 Μαρτίου 2016 00:12

Όλα για όλα Θύελλα και ΑΟ Σύρου

Μια φωτογραφία από το 2012, όπου η Άνω Σύρος είχε φιλοξενηθεί τότε από την Θύελλα Καμαρίου Μια φωτογραφία από το 2012, όπου η Άνω Σύρος είχε φιλοξενηθεί τότε από την Θύελλα Καμαρίου
SANTORINI GIOUSIAS SYROS. PAGIDAS

Ματς «φωτιά» αύριο στη Σαντορίνη, όπου Θύελλα Καμαρίου και ΑΟ Σύρου διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με τις δύο ομάδες να αναζητούν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.SANTORINI MARIO

Η Θύελλα θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη απέναντι στον φιναλίστ ΑΟ Σύρου, με το έργο της σίγουρα να είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Δεν λησμονούμε ότι οι «Καμαριανοί» έχουν δείξει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Το ντεμπούτο του Ποτουρίδη, σίγουρα αναμένεται από πολλούς, ενώ την οικογένεια της Θύελλας επισκιάζει η απουσία του Μπαλή, ο οποίος τραυματίστηκε και όλα δείχνουν πως θα χάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια.

SYROS PAGIDAS 2Από την άλλη ο Μάκης Βαρθαλίτης και οι παίκτες του που ξεκίνησαν από χθες Παρασκευή από τη Σύρο και θα φτάσουν στη Σαντορίνη με μία διανυκτέρευση στη Νάξο, είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για όλα στο αυριανό παιχνίδι, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι μία νίκη στην δύσκολη έδρα της Θύελλας θα τους κρατήσει κοντά στην κορυφή και με αξιώσεις στην διεκδίκηση του τίτλου.

Το πρώτο σφύριγμα από τον κ. Μαθιουδάκη θα δοθεί αύριο Σαββάτο στις 18:00. Βοηθοί του Μηλιού διαιτητή θα είναι οι Ζαράνης και Τερζάκης. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκε κανένας Σαντορινιός διαιτητής, πράγμα που όπως είναι φυσικό ανεβάζει πολύ τα εξοδολόγια που πληρώνουν οι ομάδες.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

THIRA MPAGIATIKO

SYROS KATHODIGISI

THIRA AFOI DROSOU

THIRA BOBOS

   

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares