Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 01:01

Επαγγελματική νίκη για τον Πανναξιακό στο Καμάρι [pics]

NAXOS MAROULIS YDRAYLIKA NAXOS NIMAK

Ο Πανναξιακός νίκησε 0-1 στο Καμάρι και «έσπασε» την έδρα της Θύελλας στην 1η αγωνιστική της Β΄φάσης, φτάνοντας με το καλημέρα τους τέσσερις βαθμούς (έχει +1 από το μπόνους).THIRA AFOI DROSOU

Η θύελλα του Στέφανου Διονυσόπουλου φάνηκε σημαντικά ενισχυμένη από της μεταγραφές του Ιανουαρίου και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Πανναξιακό να είναι έξυπνα στυμμένος, έχοντας τον Ανυφαντάκη σε μεγάλη μέρα, με τον έμπειρο πορτιέρο να στερεί στους γηπεδούχους το γκολ όταν το παιχνίδι ήταν στο 0-0. Τελικά ο Μπιλίτσης με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ έκρινε την τύχη του αγώνα, που μπορεί να χαρακτηριστεί ως «επαγγελματική νίκη» της ομάδας της Νάξου.

THIRA BOBOSΣτο πρώτο ημίχρονο η Θύελλα μπήκε δυνατά και απείλεισε μόλις στο 5΄με τον Μπαλή να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Ανυφαντάκη να λέει το πρώτο «όχι» στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια ήρθε η σειρά του Μπιλίτση να βάλει δύσκολα στον πορτιέρο της Θύελλας Ανδρούτσο το οποίο ανάγκασε σε δύσκολη απόκρουση μετά από εκτέλεση φάουλ.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με την Θύελλα να έχει καλή κυκλοφορία και τον Πανναξιακό να ψάχνει την ευκαιρία να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Στο 75’ έγινε η φάση του παιχνιδιού για την Θύελλα, που είδε τον Ανυφαντάκη να λέει διπλό όχι και τον Κουφόπουλο να σώζει πάνω στη γραμμή της εστίας τουTHIRA FOUSTERIS Πανναξιακού.

Στο 82΄ο Μπιλίτσης έδωσε το χρυσό τρίποντο στον Πανναξιακό. Το νέο απόκτημα της ομάδας της Νάξου αποδεικνύεται σπεσιαλίστας στα στημένα, πράγμα που απέδειξε χθες, όταν εκτέλεσε φάουλ χαμηλά με την μπάλα να περνά από πολλούς παίκτες που βρισκόταν μπροστά στην εστία του Ανδρούτσου και να καταλήγει στα δίχτυα του τερματοφύλακα των Καμαριανών, κάνοντας το σκορ 0-1, που ήταν και το τελικό του παιχνιδιού.

Διαιτητής ήταν ο κ. Νακόνδιος με βοηθούς τους κ.κ. Μαθιουδάκη και Βάιλα

Συνθέσεις

Θύελλα (Διονυσόπουλος): Ανδρούτσος, Λυγνός (79΄Μπίμπα), Μπρίτσα, Δημητρακόπουλος, Φίλων, Πάγια, Ερρίκος, Γιαννής, Δαμίγος (52΄Μπαλής), Δαβιλάς, Βλαβιανός (46΄Σάμπα).

Πανναξιακός (Προμπονάς): Ανυφαντάκης, Καπίρης, Κουφόπουλος, Παπανικολάου, Λίκα (91΄Ανεβλαβής), Χαμηλοθώρης, Ευριπιώτης, Λεγάκης (65΄Βαθρακοκοίλης), Μπιλίτσης, Κούτρος, Καρούσης (65΄Βιλαντώνης).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

THIRA XALARIS

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πήρε το "διπλό" στο 90' ΑΟ Σύρου – ΑΟ Μυκόνου 0-0 [vid] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares