Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 21:32

Ισοπαλία υπό βροχή στη Σίφνο [pics]

Ο ΑΟ Πάρου έχασε την ευκαιρία να μπει στην δεύτερη φάση με το αβαντάζ των 3 βαθμών, καθώς αν και προηγήθηκε 0-2, τελικά ισοφαρίστηκε από τον μαχητικό Πανσιφναϊκό σε 2-2.

Το ματς διεξήχθη κάτω από ψιλόβροχο στο πρώτο μέρος και καταρρακτώδη βροχή στο δεύτερο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16' με τον Γιουρτζίδη που από κοντά εκμεταλλεύτηκε άστοχη έξοδο του Κάραβου και πολύ γρήγορα στο 23' σε αντεπίθεση ο Μπαρμπαρήγος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι του Ν. Γκούμα κατάφεραν πριν την ανάπαυλα να μειώσουν και το γκολ αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη.

Στο 36' ο Ατσόνιος κυνήγησε μία φαινομενικά χαμένη μπαλιά, εκμεταλλεύτηκε και την αδράνεια της άμυνας και πλάσαρε τον Λάμπρου για το 1-2.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με μεγαλύτερο ενθουσιασμό ξεκίνησαν οι παίκτες του Πανσιφναϊκού και στο 65' ο Α. Κίτσαλης με κεφαλιά ισοφάρισε.

Μάλιστα αμέσως μετά σε δύο περιπτώσεις  με τους Δεπάστα και Ατσόνιο θα μπορούσαν να προηγηθούν.

Στο τελευταίο τέταρτο ο ΑΟ Πάρου, που γνώριζε πως με νικηφόρο αποτέλεσμα θα τερμάτιζε τέταρτος, πίεσε, έχασε ευκαιρίες, μάλιστα στις καθυστερήσεις ο Θ. Διαρεμές με σωτήριο τάκλιν στέρησε το γκολ από τον Αρκουλή.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πανσιφναϊκός πήγε να κλέψει την νίκη,αλλά η κεφαλιά του Λυκογιάννη έφυγε μόλις άουτ.

Η λήξη του αγώνα βρήκε πιο ευχαριστημένους τους γηπεδούχους που έμειναν δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστικά αήττητοι κτίζοντας καλή ψυχολογία για τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν και απογοητευμένους τους φιλοξενούμενους που έχασαν το μπόνους των 3 βαθμών για την δεύτερη φάση.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ (Γκούμας): Κάραβος, Λυκογιάννης, Λεμπέσης Γ., Τσέλιος, Διαρεμές Θ., Συνοδινός [40' Ζαμπέλης], Ατσόνιος [76' Γεωργούλης], Κίτσαλης Α.,Καλογήρου [56'Δεπάστας], Διαρεμές Γ.Κίτσαλης Γ.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: Λάμπρου, Κορτιάνος [46'Τριανταφυλλίδης], Ζουμής [56'Χασάνι], Τσούκε, Μπαρμπαρήγος, Σένκα Ν., Αρκουλής, Κληρονόμος, Φραντζεσκάκης [80'Σένκα Β.], Κρουσταλλάκης, Γιουρτζίδης.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Δεληγιάννης, Μαργαρίτη, Καλογεράς

DSC 1532DSC 1536DSC 1538DSC 1556DSC 1562DSC 1564

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares