Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 13:48

Συνεχίζει πρώτος και αήττητος ο Πανθηραϊκός

Συνεχίζει πρώτος και αήττητος ο Πανθηραϊκός μετά την άνετη νίκη του στη Σίφνο.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι είχαν δύσκολο έργο πριν την έναρξη του απέναντι στον Πανθηραϊκό, ήρθαν τα δύο γρήγορα τέρματα των φιλοξενουμένων για να βάλουν τέλος στις όποιες ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα, είχε η ομάδα του Πανσιφναϊκού.

Η πρωτοπόρος ομάδα της βαθμολογίας από τη Σαντορίνη, ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι με στόχο τη νίκη και μόλις στο 6’ πήρε κεφάλι στο σκορ με πλασέ του Lluka μέσα από την μεγάλη περιοχή. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 16’ ήρθε (και με τη βοήθεια του ανέμου) το 0-2 με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Φύτρου.

Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να αμυνθούν αλλά προς το τέλος του ημιχρόνου ήρθαν άλλα δύο τέρματα από την ομάδα του Πανθηραϊκού, που από το ημίχρονο είχε σαφές προβάδισμα. Πρώτα ο Φύτρος στο 36’ με εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Κάραβου έκανε το 0-3 και λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 41’ ο Τζωρμπατζάκης από το ύψος της μικρής περιοχής και μετά από ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων να απομακρύνει, έκανε το 0-4 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι ίσως και κάποια χαλάρωση των αντιπάλων τους, πήραν μερικά μέτρα στο γήπεδο και άρχισαν να πιέζουν ψάχνοντας το παρθενικό τους γκολ στο πρωτάθλημα. Έτσι λοιπόν στο 61’ ο «συνήθης ύποπτος» για τον Πανσιφναϊκό Ατσόνιος, μετά από ωραία ενέργεια μπήκε στη μεγάλη περιοχή του Καλαμάτα και με ωραίο πλασέ με το εξωτερικό έκανε το 1-4 με τους λιγοστούς αλλά ηρωϊκούς λόγω του έντονου κρύου φιλάθλους των γηπεδούχων να πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ της ομάδας τους για φέτος.

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και στο 86’ ήρθε το τελικό 1-5 με γυριστή κεφαλιά του Ντεκίδη ύστερα από σέντρα του Παγώνη.

Πανσιφναικός Α.Σ. - Πανθηραϊκός Α.Ο. : 1 - 5

Σκόρερ: 67’ Ατσόνιος / 6’ Lluka, 16’, 36’ Φύτρος, 41’ Τζωρμπατζάκης, 86’ Ντεκίδης.

Διαιτητής: Κολυμπίρης Χ.

Βοηθοί: Μουτάφης Α., Βάϊλας Γ.

Πανσιφναικός Α.Σ. (Φράγκος): Κάραβος, Ναδάλης, Λεμπέσης Γρ., Λεμπέσης Σπ., Διαρεμές, Συνοδινός, Ατσόνιος, Ρώτας (73’ Σαϊλοβιτς), Κίτσαλης, Χρύσος (82’ Λουκιανός), Μαυρογιάννης (53’ Μαστρόκαλος).

Πανθηραϊκός Α.Ο. (Κωνσταντόπουλος): Καλαμάτας, Τζωρμπατζάκης (62’ Βότσης), Βλαβιανός, Ντεκίδης, Ρουσάκης, Lluka, Φύτρος (46’ Αγοραστός), Κωλέτσης, Παγώνης, Περιάλης, Κελίδης (Ρινάκης).

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares