Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 02:07

Και «εξάσφαιρη» και Θύελλα

Ασταμάτητη η Θύελλα ανάγκασε τον ΑΜΣ Φιλωτίου σε μία ταπεινωτική ήττα με 6-1 και καλπάζει ασταμάτητη για την κατάκτηση μία εκ των τριών πρώτων θέσεων που οδηγούν στα μπαράζ της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Στέφανου Διονυσόπουλου έκανε σχεδόν ότι ήθελε στο γήπεδο και με τρία (3) γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασε σε μία ανέλπιστα εύκολη νίκη, κόντρα σε έναν ΑΜΣ Φιλωτίου που απογοήτευσε, καθώς η ομάδα – μοντέλο που ξεκίνησε τη φετινή σεζόν φαντάζοντας ανίκητη, κατάντησε ο κομπάρσος του ομίλου.

Μάλιστα εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι οι φίλοι της Θύελλας υπήρξαν στιγμές που αποδοκίμασαν αναφερόμενη στην μετάλλαξη της ομάδας της Νάξου.

Manofthematchο Εμίλιος Μπαλής, που συνεχίζει ακάθεκτος το σκοράρισμα, πετυχαίνοντας τρία γκολ και μεταξύ αυτών ίσως και το γκολ της αγωνιστικής.

Τα γκολ της αναμέτρησης

4΄1-0 για την Θύελλα… Έπειτα από ασιστ του Βουλγαράκη ο Δαβίλας με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ του αγώνα.ME FILOTI

37΄2-0 Ο Βουλγαράκης μετά από εκτέλεση κόρνερ με κεφαλιά έκανε το 2-0.

42΄ 3-0 ΟΔημητρακόπουλος με σουτ νίκησε τον Ανυφαντάκη και έκανε εύκολα το 3-0 που ήταν το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

23΄4-0 Ο Μπαλής με σέντρα σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ανυφαντάκη, κάνοντας τέσσερα τα τέρματα των Σαντορινιών.

77΄5-0 Μπαλής με μακρινό σουτ κάνει το 5-0 και δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Θύελλας.

85΄6-0 Ο Μπαλής πετυχαίνει χατ τρικ, αφού με σουτ από τα 50 μέτρα κάνει το 6-0 για τη Θύελλα.ME FILOTI1

90+ 6-1 Ο Μουστάκης κερδίζει πέναλτι και ο Λυμπερτάς χρίζεται ο μοναδικός σκόρερ για την ομάδα της Νάξου διαμορφώνοντας το τελικό 6-1.

Η Θύελλα πέτυχε μία μεγάλη νίκη και σκαρφάλωσε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου συγκατοικεί προσωρινά με τον Πανναξιακό, αφήνοντας 4ο το Φιλώτι. Πλέον οι Καμαριανοί αναζητούν ένα τρίποντο στα δύο τελευταία παιχνίδια που θα τους φέρει την πολυπόθητη πρόκριση.

Άψογη η διαιτησία των: Βακόνδιου, Ρούσσου και Νεοκοσμίδη.

Συνθέσεις:

Θύελλα Καμαρίου (Διονυσόπουλος): Ανδρούτσος, Μπίμπα, Μπρίτσα, Δημητρακόπουλος (81′ Γιαννακόπουλος), Νικολάου, Πάγια, Βουλγαράκης, Μπαλής, Δαμίγος (62′ Νομικός), Δαβιλάς, Βλαβιανός (58′ Σάμπα)

Αναπληρωματικοί: Καραμολέγκος, Καψάλης, Αλεφραγκής, Καουσλάρι.

 Α.Μ.Σ. Φιλωτίου (Πελέκης): Ανυφαντάκης, Μακρυμανόλης, Ρεγγινίδης, Σαντέ, Μπονιάκος (78′ Μεμλίκα), Σταματίου (46′ Λυμπερτάς), Νταής (67′ Μουστάκης), Κοττάκης, Σκοπελίτης, Κρητικός, Μανωλάς

Αναπληρωματικοί: Πιταράς, Λαγογιάννης, Βασιλάκης.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares