Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015 12:19

Το ντέρμπι της αγωνιστικής στη Νάξο

NAXOS ANTONOPOULOS THIRA TSIPOYRADIKO THIRA VOLCANO METAFORES
 NAXOS MARGARITHS GIATROS NAXOS MOYSTAKIS KOYFOMATA NAXOS PRICENS

Το ντέρμπι της αγωνιστικής του 2ου ομίλου είναι αυτό που θα διεξαχθεί το βράδυ στις 8:00 στο ΔΑΚ Νάξου, όπου ο Πανναξιακός θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Πανθηραϊκό στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Κυκλάδων.

NAXOS DERMATOLOGOSΟι γηπεδούχοι θα έχουν δύσκολη αποστολή, αφού παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, αναζητώντας το τρίποντο, καθώς προέρχονται από μία ισοπαλία κόντρα στον ΑΟ Πάρου και από την ήττα με τον

ΑΜΣ Φιλωτίου.

Από την άλλη πλευρά ο Πανθηραϊκός πάει στη Νάξο με την σιγουριά που του δίνει η πρωτιά, καθώς παραμένει αήττητος τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Προμπονάς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, αφού στην τελευταία προπόνηση που κύλισε χωρίς προβλήματα είχε στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ερωτηματικό αποτελεί αν θα ξεκινήσουν ή αν θα πάρουν λεπτά συμμετοχής τα δύο νέα αποκτήματα Σάκης Καπούς και Γιώργος Σκοπελίτης.

Ο Αλέξης Κωνσταντόπουλός, αντιθέτως δεν θα έχει το σύνολο των παικτών της ομάδας στην διάθεση του. Εκτός από τον Κουκούλη, που θα απουσιάσει αρκετό διάστημα, στην αποστολή δεν θα συμμετάσχουν ο Γιώργος Κελίδης και ο Μιχάλης Τζωρμπατζάκης, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Πολύς ο κόσμος που αναμένεται απόψε στο ΔΑΚ Νάξου, καθώς η ώρα του αγώνα (20:00) είναι ιδανική για να παρακολουθήσει κάποιος το ντέρμπι.

Διαιτητής θα είναι ο κ. Κολυμπίρης, με βοηθούς τον κ. Φαν Άακεν και την κα. Ψαρρά.

     
SANTORINIS NICK THE GRILL THIRA INK ART  
     
     
THIRA TABASCO THIRA GIATROS PANAXRANTOU  

 

 

 

AFISA ME PANTHIRAIKO

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares