Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 01:57

Συνάντηση μετά από τρία χρόνια

Τρία χρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση ΑΟ Πάρου και ΑΜΣ Φιλωτίου «συγκρούονται» ξανά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τρία χρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση ΑΟ Πάρου και ΑΜΣ Φιλωτίου «συγκρούονται» ξανά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αξιοποίηση της έδρας από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, είναι το ζητούμενο στον ΑΟ Πάρου, που υποδέχεται τον σημαντικά ενισχυμένο για φέτος ΑΜΣ Φιλωτίου.

Χωρίς να παραγνωρίζουν την αξία του Φιλωτίου, Παροκιώτες και Ναουσαίοι, θυμίζουμε την κοινή κάθοδο στο πρωτάθλημα, αλλά και οι προπονητές τους βλέπουν τη νίκη στην πρεμιέρα ως μονόδρομο, καθώς θέλουν την καλή εμφάνιση και την νίκη και για έναν ακόμη λόγο… Θέλουν να κερδίσουν την στήριξη του φίλαθλου κόσμου και να τον «αναγκάσουν» με τις εμφανίσεις τους να πηγαίνει στο γήπεδο.

Από την πλευρά της η ομάδα της Νάξου θέλει ένα καλό ξεκίνημα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο ΑΟ Πάρου έρχεται από τον αποκλεισμό αλλά κρατά το ανταγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε στη Νάξο, ξεχνώντας τα εξωαγωνιστικά και συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις δούλεψαν ώστε να διορθωθούν τα λάθη του αγώνα με τον Πανναξιακό.

Αντιθέτως ο ΑΜΣ Φιλωτίου έρχεται φουριόζος από την πρόκριση – διασυρμό με 7-1 κόντρα στον Μαρπησσαϊκό, σε ένα παιχνίδι που έδειξε ότι φέτος είναι μία ομάδα που μπορεί να στοχεύσει ψηλά.

Όσο αφορά τις απουσίες, ο ΑΟ Πάρου δεν υπολογίζει στις των Κορτιάνου και Χατζία που αποβλήθηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανναξιακό, ενώ αυτές οι απουσίες ισοσκελίζονται με την διαθεσιμότητα των Γιαννούλη και Τριανταφυλλίδη που αναμένεται να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση. Οι Κρουσταλάκης και Βεντουρής που έχασαν κάποιες προπονήσεις από μικροτραυματισμούς, ήδη κάνουν έξτρα πρόγραμμα για να καλύψουν το έδαφος στην φυσική τους κατάσταση. Γενικά δεν προβλέπονται άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Πανναξιακό.

Από το Φιλώτι αναμένεται να λείψει ο Μανωλάς που έπεσε θύμα της σκληρότητας του παιχνιδιού του Μαρπησσαϊκού, ενώ ο Νταής που έφυγε χωλαίνοντας στο ίδιο παιχνίδι θεωρείται αμφίβολος. Κατά τα άλλα ο Γιόβαν Μιχαήλοβιτς δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Για την ιστορία στην τελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων που έγινε στις 22/4/2012 ο ΑΟ Πάρου επικράτησε με 4-1.

Ο αγώνας ορίστηκε την Κυριακή στης 12:30 στο γήπεδο της Παροικίας. Διαιτητές θα είναι οι: Αγγελου Σ., Μαργαριτη Μ. και Χρυσοστομιδης Θ.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares