Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012 20:39

Καρτεράδος-Λάβα: ''Με φόντο το μέλλον'' (photos)...

KARTERADOS-LAVA2012

Την δεύτερη εκτός έδρας νίκη της πέτυχε η Λάβα, οι οποία ήταν αυτή που τελικά πανηγύρισε τη νίκη απέναντι στον συμπολίτη της ΑΟ Καρτεράδου.

William Hill Sports Με νεους σε ηλικια παιχτες και βλεψεις για το μελλον, τοτε δεν μπορεις να πεις ότι κατι δεν παει καλα σε αυτές τις (2) ομαδες. Αντιθετως φαινεται ότι κατι καλο θα συμβει στο μελλον.

Οσοι βρεθηκαν το πρωινο της κυριακης στο Δημοτικο Γηπεδο Καμαριου διαπιστωσαν το αληθες. Καρτεραδος και Λαβα κατεβασαν τα πιτσιρικια τους, παιξαν τη μπάλα τους και ευχαριστησαν τους περιπου 80 θεατες που βρεθηκαν στο γηπεδο.

Στο τελος αποχωρησαν ολοι αγκαλιασμενοι.χωρις να τους ενφιαφερει ποιος είναι ο νικητης, παρα μονο το συμπερασμα!!! και το συμπερασμα λεει ότι ετοιμαζετε καινουρια φουρνια παικτων σε αυτές τις (2) ομαδες πραγμα ποτ αξιζει το μπραβο ολων μας και την στιριξη μας.

Η γηπεδουχος ομαδα του Καρτεραδου κατεβηκε στον αγωνιστικο χωρο με σκοπο να χτυπησει το παιχνιδι στον αιφνιδιασμο αλλα ηταν ορατη η απειρια στα ποδια των μικρων ποδοσφαιριστων. Ενώ οι γηπεδουχοι κατά διαστηματα προσπαθουσαν να κρατησουν την μπαλλα στο χωρο του κεντρου και με καθετες μπαλλιες να τρυπησουν την αμυνα των φιλοξενουμενων.

Η Λαβα από την πλευρα της ειχε μια διαφορα, εχοντας την εμπειρια του Κατσιπη η οποια εκρινε και το παιχνιδι.με καλυτερη κυκλοφορια της μπαλλας, πιεση στο χωρο του κεντρου και κυριως αναπτυξη από τα αριστερα πηρε τα ηνια του παιχνιδιου στην κατοχη και στο σκορ.

Γενικα το παιχνιδι ειχε εναν ρολο. Την Λαβα να επιτειθετε και τον Καρτεραδο να προσπαθει να κρατησει τους χωρους της αμυνας του κλειστους.

Στο 38’ μετα από σεντρα ο Κατσιπης με κεφαλια ανοιξε το σκορ και στο 45’μετα από εκτελεση κορνερ ο Σιγαλας με ωραια κεφαλια διπλασιασε τα τερματα των φιλοξενουμενων.

Περνωντας στο 2ο ημιχρονο οι αλλαγες των ομαδων δεν βοηθησαν στο να υπαρξει ο ρυθμος του 1ου ημιχρονου αλλα δεν αλλαξε και το σκηνικο του αγωνα. Η Λαβα να είναι πιο επιθετικη και ο Καρτεραδος να αμυνετε και σε καποιες περιπτωσεις να βγαινει μπροστα.

Φτανουμε στο 56ο λεπτο και με πλασε ο Συριγος τριπλασιαζει τα τερματα της Λαβας και στο 89ο λεπτο ο πιτσιρικας Διαμαντοπουλος διαμορφωνει το τελικο 0-4. Στο 84ο ειχε προηγηθει κεφαλια στο δοκαρι από τον Βαλβη.

ΑΟ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ (Μ. ΦΩΤΕΙΝΟΣ)

ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΒΑΛΒΗΣ, ΒΑΖΑΙΟΣ, ΑΡΤΕΜΗΣ, ΣΑΚΡΟΥ,ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ , ΡΟΥΣΣΟΣ, ΔΕΝΑΞΑΣ, ΦΩΤΕΙΝΟΣ Α(α/ο)., ΦΩΤΕΙΝΟΣ Ε.

(ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΣΟΡΩΤΟΣ, DANEV, ΔΕΝΑΞΑΣ, SALATAJ, ΛΥΓΝΟΣ)

ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ (Μ.ΓΑΛΑΝΟΣ)

ΚΑΤΣΙΠΗΣ, ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ, BAΛΒΗΣ(α/ο), ΣΙΓΑΛΑΣ, ΔΕΝΑΞΑΣ Ι., ΔΕΝΑΞΑΣ Π., ΚΑΤΣΙΠΗΣ Ε., ΒΑΛΒΗΣ Μ, ΣΥΡΙΓΟΣ, ΔΡΟΣΟΣ, ΔΡΟΣΟΣ Α.

(ΣΥΡΙΓΟΣ, ΒΑΛΒΗΣ ΜΙΧ., ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ, ΔΡΟΣΟΣ, ΓΑΛΑΝΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ)

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΑΛΙΦΡΑΓΚΗΣ – ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ – ΒΑΙΛΑΣ

 

Προσεχως θα ακολουθησουν τα γνωστα μας κους κους


8ira-HLEKTRONIKO KENTRO SANTORINHS1



Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares