Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 17:34

Συντήρηση στα ''προβληματικά'' γήπεδα της Σαντορίνης από τον ΔΑΠΠΟΣ

Με παρεμβάσεις όπως το χτένισμα των αγωνιστικών  χώρων προσπαθεί ο ΔΑΠΠΟΣ να κάνει κάπως λειτουργικά τα ήδη πολύ επιβαρυμένα και σε κάποιες περιπτώσεις ακατάλληλα γήπεδα του νησιού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, ο οργανισμός το Δήμου Σαντορίνης είναι υπεύθυνος μόνο για τη συντήρηση και τη λειτουργία και ως εκ τούτου δεν μπορεί να εξυπηρετήσει το πάγιο αίτημα των σωματείων και των αθλουμένων για την κατασκευή ενός σύγχρονου γηπέδου.

Η ανακοίνωση:

Οι ετήσιες παρεμβάσεις βελτίωσης των αγωνιστικών χώρων και των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ συνεχίζονται με στόχο τα γήπεδά μας να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για την έναρξη της προετοιμασίας και των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων μας.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες συντήρησης στα γήπεδα και στους περιβάλλοντες χώρους τους, ενώ αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Γήπεδο Φηρών και στο γήπεδο 7Χ7 στον Αγ. Γεώργιο εργασίες καθαρισμού, χτενίσματος και προσθήκης υλικού στον τεχνητό χλοοτάπητα.

Η διοίκηση του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ επιδιώκει πάντα τις καλύτερες συνθήκες για τους αθλητές που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στεκόμαστε ενεργά δίπλα στις ομάδες του νησιού μας για να μπορούμε να χειροκροτάμε περήφανα τις προσπάθειές τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Τέλος, θα θέλαμε ακόμα να επισημάνουμε πως παρεμβάσεις έχουν προγραμματιστεί επίσης σε όλους τους αθλητικούς χώρους του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ και να ευχαριστήσουμε το κοινό για την υπομονή και την καλή συνεργασία.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares