Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 19:46

Σφράγισε την πρωτιά και έστειλε ''μηνύματα'' για τη β' φάση ο Πανναξιακός

Ο Πανναξιακός πέρασε με εμφατικό τρόπο με 1-5 από την έδρα του Καρτεράδου και εξασφάλισε και μαθηματικά την 1η θέση του 3ου ομίλου και πλέον ετοιμάζει τα πλάνα του για τη β΄ φάση του πρωταθλήματος.

Με την εμφάνιση της, η ομάδα της Νάξου έδειξε ότι βρίσκεται σε περίοδο φόρμας, πράγμα που έχει έρθει στο καλύτερο χρονικό σημείο του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά, ο Καρτεράδος με υπηρεσιακό προπονητή τον Νίκο Τριαντάφυλλο, έδειξε να αιφνιδιάζεται από τον ρυθμό του Πανναξιακού, καθώς στο 24΄οι Ναξιώτες είχαν προηγηθεί με 0-3.

Ο αγώνας

Στο 7'  Ο κ. Νάκκας έδειξε την άσπρη βούλα σε ανατροπή του Πιτταρά, με τον Κωστόπουλο να εκτελεί εύστοχα, ανοίγοντας το σκορ.

Στο 17' ο Χαντζής γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Κόντη, με τον τελευταίο να κάνει επίδειξη υψηλής τεχνικής, τσιμπόντας την μπάλα όσο έπρεπε για να την στείλει στα δίχτυα του Καστή.

Το 3-0 έκανε στο 24' ο Αντώνης Πιτταράς με πανέμορφο σουτ οριακά έξω από την περιοχή.

Στη συνέχεια ο Καρετράδος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο Λουλάι έβγαλε εντυπωσιακά φάουλ του Αχμετάι, ενώ λίγο αργότερα ο Κοβός είδε και πάλι τον τερματοφύλακα του Πανναξιακού να του λέει όχι.

Στην επανάληψη ο Πανναξιακός ξεκίνησε με μία χαμένη ευκαιρία του Κωστόπουλου, ο οποίος μετά από σέντρα του Πιτταρά έπιασε την κεφαλιά που κατέληξε λίγο άουτ.

Στο 49' ο Καράι ανέτρεψε τον Αχμετάι, με τον κ. Νάκκα να δείχνει πέναλτι και να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τον ποδοσφαιριστή του Πανναξιακού, με την απόφαση του να φέρνει τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Ο Ντεκίδης που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα, μειώνοντας σε 1-3.

Στο 64' ο Πιτταράς με εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-4, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ο Σέμε πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και κυριολεκτικά μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το τελικό 1-5.

KARTERADOS PANNAXISKO DIAITHTES

Διαιτητής: Νάκκας | Βοηθοί: Ρούσσου - Φαν Άακεν

KARTERADOS ME PANNAXIAKO

Καρτεράδος (Τριαντάφυλλος): Καστής (82' Παντέλης), Ανωγειανάκης, Καραμολέγκος, Αχμετάι, Φίλων Α., Ντεκίδης, Χοτζάι, Τομόρι, Κουρπέτης (54΄Κουλόλι), Κοβός, Τσάμογλου

PANNAXIAKOS STON KARTERADO

Πανναξιακός (Μαυρομάτης): Λουλάι, Καράι, Πιτταράς Ν., Κωστόπουλος, Λουβαρδής, Πιτταράς Α. (80' Τζάι), Σέμε, Κόντης (45' Ντάσιος), Χαντζής (72' Ανεβλαβής), Μανδηλαράς, Καλαβρός.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares