Τρίτη, 21 Μαΐου 2024 22:04

Φιλικό για τους παλαίμαχους της Μυκόνου με τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού στη μνήμη του Σάββα Θεοδωρίδη [pics]

Τι και αν τα χρόνια είναι αρκετά πλέον στην πλάτη τους και τα παραπανίσια κιλά φανερά για τους περισσότερους; Η αγάπη τους και η όρεξη για ποδόσφαιρο τα βάζει όλα στην άκρη και μόλις πατήσουν το χορτάρι γίνονται και πάλι… έφηβοι!

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και της Μυκόνου αναμετρήθηκαν σε ένα φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Προοδευτικής στη μνήμη του τεράστιου Σάββα Θεοδωρίδη, ενός ανθρώπου που έχει γράψει το δικό του ξεχωριστό κεφάλαιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπηρετώντας για δεκαετίες τον αγαπημένο του Ολυμπιακό.

Ένα φιλικό παιχνίδι που έδωσε τη δυνατότητα σε πολλούς παλιούς γνώριμους από τον χώρο του ποδοσφαίρου να ξαναβρεθούν. Αγκαλιές, φιλιά, πειράγματα, πολλές φωτογραφίες αλλά και συγκίνηση μονοπώλησαν σε αυτή τη πολύ όμορφη συνάντηση.

Από πλευράς του οικοδεσπότη Ολυμπιακού ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου βετεράνων της ομάδας Αντώνης Γλύκας υποδέχτηκε με ιδιαίτερα θερμά λόγια τους Κυκλαδίτες.

Στο γήπεδο βρέθηκαν επίσης ο υφυπουργός οικονομικών Χάρης Θεοχάρης αλλά και ο διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς. Όσο για τις παλιές δόξες του Ολυμπιακού μερικά ονόματα είναι αντιπροσωπευτικά για να καταλάβει κανείς. Λουτσιάνο, Τσιαντάκης, Μπονόβας, Αρβανίτης, Παχατουρίδης, Βαμβακούλας, Σιδέρης, Καλογερόπουλος, Καλτσάς ήταν ανάμεσα στους ερυθρόλευκους που έδωσαν το παρών στο γήπεδο της Προοδευτικής.

Με τους παλαίμαχους της Μυκόνου αγωνίστηκε ο τεχνικός σύμβουλος της ΑΕ Μυκόνου Βαγγέλης Βλάχος, ενώ μεταξύ αυτών που αγωνίστηκαν ήταν και οι Ασημομύτης, Γιαβρούτας, Τζιόβας, Ξένος, Κουσαθανάς, Μπαλλής, Καρατζάς, Κρικώνης, Μαρτίνος, Ζώνας, αλλά και αρκετοί ακόμα.

Το τελικό σκορ (αν και σε τέτοιες αναμετρήσεις με ιδιαίτερη συμβολική δεν έχει καμία σημασία) ήταν 5-1 για τον Ολυμπιακό. Για τους νικητές πέτυχαν από δυο γκολ οι Λουτσιάνο και Καλύκας και ένα ο Γεωργουδάκης. Το μοναδικό γκολ για τη Μύκονο πέτυχε ο Δημήτρης Μπαλλής. Οι δυο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη ρεβάνς τον Οκτώβριο πλέον, αυτή τη φορά στη Μύκονο!

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τρίτη 21 Μαΐου 2024

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares