Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 20:59

Πρόκριση της ΑΕ Μυκόνου κόντρα στη μαχητική ΑΕ Πάρου [pics]

Στον τελικό του Κυπέλλου προκρίθηκε η ΑΕ Μυκόνου, που πέρασε νικηφόρα με 1-2 από την καυτή έδρα της ΑΕ Πάρου.

Παρόλο που αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία και παρατάχθηκε με πλήρη σύνθεση, η Μυκονιάτικη ομάδα συνάντησε δυσκολίες απέναντι σε μία ΑΕ Πάρου, η οποία έχοντας στο πλάι της ένα ενθουσιώδες κοινό, στάθηκε με αξιώσεις στην αναμέτρηση.

Όμορφη εικόνα, η είσοδος στην έναρξη του αγωνα παιδιών από τις ακαδημίες του νησιού που συνόδευσαν τις δύο ομάδες και τους διαιτητές. Μία κίνηση που έγινε με πρωτοβουλία του παράγοντα της ΑΕΠ, Στέλιου Μπόνη και χειροκροτήθηκε από όλους.

Μαγική στιγμή και η παρουσία των Αλέξη Αλεξανδρή και Βαγγέλη Βλάχου στους πάγκους των ομάδων.

ALEXANDRIS VLAXOS

Το ημίχρονο έληξε με 0-1 υπέρ της ΑΕ Μυκόνου, χάρη σε αυτογκόλ του Μουράι στο 41' σε προσπάθεια του να διώξει σουτ του Βαλαβανόπουλου. 

Στο 79' οι Μυκονιάτες έκαναν δύο τα τέρματα τους με πλασέ του Μουρίκι 

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 96' η ΑΕ Πάρου μείωσε σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιαννούλη, που κέρδισε η ΑΕ Πάρου μετά από χέρι του Ράγια.

Στον τελικό οι Μυκονιάτες θα αντιμετωπίσουν την Ελλάς Σύρου που ήταν η νικήτρια (2-0) του άλλου ημιτελικού με τον Πανθηραϊκό.

aep ae mykonou1

Διαιτητική τριάδα: Κουζούμης, Ρούσσος, Βακόνδιος

aep me mykono

ΑΕ Πάρου (Αλεξανδρής): Ρούσσος, Μανδραβέλης, Κρητικός Δ., Γιαννούλης, Μουράι, Γαβαλάς (69' λ. τρ. Παπαδόπουλος), Αλιπράντης (46' Βαθρακοκοίλης), Βασιλόπουλος, Εσάι, Αριανούτσος (83' Λόκα Κ.), Κρητικός Ε. (83' Κρητικός Σ.)

AE MYKONOU STH PARO

ΑΕ Μυκόνου (Βλάχος): Παλιούρας, Σπυρόπουλος, Γιαννόπουλος (46' Κέμπε), Μαντζανάς, Αρκούδας, Αχείμαστος (53' Τράκας), Ζγκούρη, Μουρίκι (80' Ράγια), Βαλαβανόπουλος (80΄Οικονομικός), Πινέιρο (69' Σπόλιαριτς), Παπαδόπουλος.

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τρίτη, 25 Απριλίου 2023

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares