Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2011 08:52

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΑΟ ΠΑΡΟΥ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 1-3 (video με τα γκολ της αναμέτρησης)

aop-pannaxiakos8-10-2011-2

Καλή μπάλα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι περίπου 200 φίλαθλοι χθες στον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ του Πανναξιακού με τον Α.Ο. Πάρου.

Η εμπειρία των παικτών του Πανναξιακού φάνηκε από τον καλό έλεγχο του κέντρου. Ο Α.Ο. Πάρου έπαιξε ανοιχτά, ιδιαίτερα στο πρώτο μισάωρο, δίνοντας μια ωραία εικόνα της ομάδας αλλά και στο παιχνίδι.

Φάσεις και Γκόλ

Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκει στον Πανναξιακό, όταν από λάθος διώξιμο του Μπιρμπίλη στο 1ο λεπτό ο Σουσούνης, μέσα στην περιοχή προσπάθησε να πλασάρει όμως ο Χαριστός απέκρουσε σταθερά.

Στο 5’ ο Αρκουλής έκλεψε την μπάλα αλλά στο τετ α τετ με τον Θέμελη νικήθηκε, αλλά ο Γιουρτζίδης που ακλουθούσε με πλασέ έκανε το 1-0 υπέρ των Παριανών.

Στο 17’ από την σέντρα του Κατσάνη, ο Στάμος πήρε την κεφαλιά όμως ο Χαριστός απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 23’ από το κόρνερ, το σουτ του Παπαδόπουλου χτύπησε δοκάρι.Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Στο 24’ ο Στάμος έκανε την ισοφάριση με πέναλτι που κέρδισε Σουσούνης.

Στο 28’ οι παίκτες του Α.Ο. Πάρου διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Αρκουλή.

Στο 31’ η διπλή απόκρουση του Χαριστού έσωσε την ομάδα από το 1-2 όμως 7 λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 38’ ο Κολιούσης έκανε το 1-2 με σουτ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Στάμου.

Στο 40’ ο Κατσάνης έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Σουσούνης έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του ΑΟΠ.

Στο 44΄σημειόθηκε το 1-3 που έμελε να είναι και το τελικό, όταν από κόρνερ ο Πολυκρέτης έστειλε την μπάλα στο 2ο δοκάρι όπου εκεί ο Στάμος έκανε το 1-3.

Το 2ο ημίχρονο άρχισε με τον ΑΟΠ να έχει την πρώτη φάση στο 48’ , όταν ο Μουλάς μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Θέμελη.

Από το διάστημα του 56’ έως του 60’ οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, δοκιμάζοντας σχήματα. Οι αλλαγές του Κουτελιέρη που πήρε την θέση του Τσιτοφώτου και του Κοττάκη που πήρε την θέση του Πολυκρέτη, βοήθησε την ομάδα του Πανναξιακού να πάρει το κέντρο αλλά και να κάνει αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τον Κοττάκη, οι οποίες όμως δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ.

Πιο συγκεκριμένα, στο 64’ ο Στάμος έπειτα από ωραία ενέργεια πέρασε και τον Χαριστό και πάσαρε στον Κοττάκη, όμως το πλασέ του τελευταίου πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

4 λεπτά αργότερα ο Καζανάς έκανε συρτή σέντρα από δεξιά όμως το πλασέ του Κοττάκη μέσα από τη μικρή περιοχή και πλάγια, κατέληξε έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χαριστού.

Στο 73ο λεπτό ο Κουτελιέρης γέμισε στον Καρούση και αυτός βρήκε ωραία μέσα στην μεγάλη τον Σουσούνη όμως ο τελευταίος νικήθηκε από τον πολύ καλό για άλλο ένα ματς Χαριστό.

Τρία λεπτά αργότερα ο Στάμος τροφοδότησε τον Κοττάκη έξω δεξιά αλλά ο Κοττάκης έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Χαριστού.

Στην τελευταία φάση του ματς, πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο Κοττάκης όταν από λάθος του Λάππη, προσπάθησε να πλασάρει τον Χαριστό όμως ο τερματοφύλακας του ΑΟΠ επέκρουσε σταθερά την μπάλα.

Αυτό που διακρίναμε είναι ότι ο γηπεδούχος ΑΟΠ έδειξε σημάδια βελτιώσεις συγκριτικά με τα πρώτα φιλικά και επίσημα παιχνίδια που τον είχαμε δει και δείχνει ότι θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός και φέτος παρά τις πολλές και σημαντικές ελλείψεις του σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Ο Πανναξιακός έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο με αρκετούς κυκλαδίτες (κάτι που μας άρεσει πολύ) αλλά με εμφανή πρόβλημα στις τελικές προσπάθειες. Όπως μας τόνισε ο κ. Σκούνας η ομάδα είναι ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: (ΕΡΡΙΚΟΣ Α.) ΧΑΡΙΣΤΟΣ Ε., ΜΟΥΡΑΪ Σ. (ΜΠΑΛΙΟΣ Γ. 59’), ΜΟΥΛΑΣ Δ., ΑΡΚΟΥΛΗΣ Σ. (ΔΑΦΕΡΕΡΑΣ Α. 58’), ΚΑΖΑΚΙΔΗΣ Θ., ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ Κ., ΛΑΠΗ Α., ΓΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ Ν., ΖΗΚΟΣ Σ., ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ (ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ Α.), ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Α.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: (ΣΚΟΥΝΑΣ Δ.) ΘΕΜΕΛΗΣ Α., ΚΑΤΣΑΝΗΣ Γ., ΚΑΡΑΤΕΛΙΟΣ Π. (ΚΑΖΑΝΑΣ Λ. 56’), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΤΟΣΚΑΣ Γ., ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ Α., ΚΑΡΟΥΣΗΣ Γ., ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ Ε. (ΚΟΤΤΑΚΗΣ Ε. 58’), ΣΟΥΣΟΥΝΗΣ Ε., ΣΤΑΜΟΣ Ν., ΤΣΙΤΟΦΩΤΟΣ Θ. (ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ Α. 46’)

Δείτε όλα τα αποτελέσματα και ποιοι προκρίθηκαν

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης


Κυπελλο ΑΟ Πάρου-Πανναξιακος 1-3 Δημοτικό... by sportcyclades

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares