Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2011 00:53

Αντίπαλος μας μόνο ο κακός μας εαυτός…

ANO_SIROS-MIKONOS_KYPELLO4

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα Άνω Σύρος – ΑΟ Μυκόνου, οι παράγοντες και ο προπονητής της Άνω Σύρου δήλωσαν για τη μεγάλη νίκη-πρόκριση:

Μάκης Πούλος (προπονητής Άνω Σύρου)

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα και πολυ χαρούμενος επίσης, για τη νίκη απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα όπως είναι η Μύκονος..γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει ξεκινήσει προετοιμασία ένα μήνα και δέκα μέρες πριν από εμάς..

Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, που στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο είχαμε τον αέρα με το μέρος μας δεν καταφέραμε να κάνουμε την μεγάλη φάση απέναντι στα καρέ της Μυκόνου και ευτυχώς για μας αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε..

Απεναντίας στο δεύτερο ημίχρονο και παρότι με αέρα κόντρα παίξαμε πολύ καλά είχαμε φάσεις και ευτυχήσαμε να πετύχουμε το γκολ στο πιο καλό σημείο του αγώνα ..

Στο τελευταίο δεκάλεπτο άνοιξε το παιχνίδι με την Μύκονο να προσπαθεί να "ισοφαρίσει" και εμάς να κάνουμε ευκαιρίες σε κάθε «κόντρα» επίθεση..εκεί μπορούσαμε να αυξήσουμε τον δείκτη του σκορ..

Ήταν μια νίκη ψυχολογίας, την "χρειαζόμασταν" και τώρα πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο ματς  πρωταθλήματος με το Νηρέα, το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο..

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και προχωράμε....»

POYLOS_ME_MIKONO

Γιώργος Φώσκολος (Αντιπρόεδρος Άνω Σύρου)

«Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για την απόδοση της ομάδας  και θέλω να συγχαρώ τους παίχτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για αυτήν τη νίκη-πρόκριση»

Τέλος ο Κύριος Φώσκολος τόνισε:

«Πιστεύω ότι αντίπαλος της ομάδας μας είναι μόνο ο κακός της εαυτός»

Πέτρος Ραουζαίος (Γεν. Γραμματέας Άνω Σύρου)

«Είναι μια σπουδαία νίκη για την ομάδα μας, απέναντι στον συνήθη κάτοχο του τίτλου των τελευταίων χρόνων. Πιστεύω ότι η αξία του ηττημένου δίνει μεγάλη αξία στην νίκη μας. Μέσα στους στόχους μας, εκτός από το πρωτάθλημα μπαίνει πλέον και η κατάκτηση του Κυπέλλου και πιστεύω μετά την σημερινή πρόκριση ότι η ομάδα έχει όλα τα «φόντα» να το κατακτήσει»

Για όσους αμφισβητούν είπε:

«Η σημερινή νίκη-πρόκριση αποτελεί μια απάντηση σε όσους μέχρι σήμερα έχουν αμφισβητήσει το οικοδόμημα που λέγεται ‘’ΑΟ ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ’’»

Ευχές στον ΑΟ Μυκόνου:

«Θέλω να συγχαρώ και την ομάδα της Μυκόνου και εύχομαι σε παίχτες και διοίκηση καλή πορεία στο Περιφερειακό και να πετύχουν τους όποιους στόχους έχουν θέσει»

ΓΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΤΑ ΕΔΩΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Δείτε όλα τα αποτελέσματα και ποιοι προκρίθηκαν

ANO_SIROS-MIKONOS_KYPELLO6



Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares