Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017 17:50

Πρεμιέρα με πρόκριση για τον Α.Ο. Μυκόνου

Στον αγώνα που άνοιξε και επίσημα την αυλαία της φετινής χρονιάς για τον θεσμό του Κυπέλλου, ο  Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να πάρει τη πρόκριση με την εκτός έδρας νίκη με 0-2 απέναντι στον ΠΑΣ Τήνου και πέρασε στην επόμενη φάση όπου θα έρθει αντιμέτωπος με την συντοπίτισσα Άνω Μερά.

casa-dolce.jpg TINOS_ZAGRANTANIS.jpg

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν να βρουν τα πατήματά τους λόγω των καιρικών συνθηκών, καθώς στο γήπεδο της Στενής στη Τήνο επικρατούσαν  ισχυροί άνεμοι.

Ο ΠΑΣ Τήνου στα πρώτα 10 λεπτά να εκμεταλλεύεται τον υπέρ του άνεμο και δημιούργησε φάσεις, ενώ η ομάδα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη στη συνεχεία ισορρόπησε το παιχνίδι, πήρε την πρωτοβουλία  χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Τελικά οι Μυκονιάτες κατάφεραν να προηγηθούν στο 37' μετά από λάθος του Κελαδίτη, ο Αλεξανδρόπουλος το εκμεταλλεύτηκε και έκανε το  0-1 για την ομάδα του.

TINOS_MESKLIES.png ARODO.jpg

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο. Μυκόνου εκμεταλλεύτηκε τον αέρα και στο 55' μετά από γέμισμα του Σαββόπουλου ο Βαρουξής βρέθηκε σε θέση τετ α τετ απέναντι στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Τήνου και με εύστοχο πλασέ έκανε το 0-2 για τους Μυκονιάτες.

Οι Τηνιακοί ανέβηκαν από το 60' και προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι χωρίς επιτυχία, με το 0-2 να δίνει την πρόκριση στον ΑΟ Μυκόνου. 

VAMVAKOYRIS.jpg -MYKONOS_MADOUPAS_300X200.jpg

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλόγερας με βοηθούς του κ.κ. Μουτάφη και Κουκά

ΠΑΣ Τήνου (Σουμπασάκος): Κελαδίτης, Αρμακόλας, Δαρμής, Λειβαδάρας, Ζαλώνης Μ., Νάζος, Μανουδάκης, Βελαλλόπουλος, Σίντι, Βιδάλης (60' Δενεκαρίας), Μεμάι

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Βαρουξής, Πλάκα (37' Ντουσάι), Καρατζάς, Τόμπρος, Αμπαδίνης (86' Πατσάνι), Μπαλλής, Ράγια Χ. (84' Βερώνης Μ.), Παπαδόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μπάπμπαρ (71' Τσαμασλίδης)

MYKONOS_KOYKAS_NEW.jpg

Φωτογραφίες και το βίντεο του αγώνα όπως μεταδόθηκε ζωντανά από τη σελίδα μας

 

 

 

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares