×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 16:28

Pre game ΑΜΣ Φιλωτίου - Πανναξιακός: Με φόντο τον.. τελικό

Ένας αγώνας, μία ιστορία...πάθους, ένα νησί στο πόδι, το «el clasico» της Νάξου. ΑΜΣ Φιλωτίου και Πανναξιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους αύριο το μεσημέρι (σ.σ. 14:30) στο Αγερσανί.

Τώρα για το κύπελλο, άλλες φορές για το πρωτάθλημα, οι μεταξύ τους αναμετρήσεις θα είναι πάντα “αιώνιο” ντέρμπι.

Δεν παίζει κανένα ρόλο η διαφορά στην βαθμολογία, δεν παίζει κανένα ρόλο αν είναι ή δεν είναι σε καλή κατάσταση. Το ζητούμενο είναι η νίκη! Για αυτό άλλωστε ετοιμάζονται να πέσουν...κορμιά!

Το γήπεδο κλασικά δεν είναι το ιδανικότερο για τέτοιου είδους μονομαχίες, ίσα ίσα κάθονται στις ξύλινες εξέδρες ορισμένοι τυχεροί. Οι υπόλοιποι; Στο πόδι! Που να κάτσεις σε τέτοια ματς;

Προερχόμενοι και οι δύο από ήττες στο πρωτάθλημα δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να αφήσουν το Κύπελλο να πάει χαμένο.

Το δε Φιλώτι ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα, μετά από σειρά σπουδαίων εμφανίσεων που δεν επιβραβεύτηκαν βέβαια και από βαθμούς, γνωρίζοντας συνεχόμενα “ηλεκτροσόκ” στο παρά πέντε. Τελευταία ήττα από την Λάβα με 3-0, πράγμα που σημαίνει ότι ο αγώνας με τον Πανναξιακό, είναι μια καλή ευκαιρία για επαννεκίνηση.

Από την αντίπερα όχθη ο Πανναξιακός, μετά από την ήττα στην Πάρο έμεινε 6ος στην βαθμολογία, μακριά από τις πρώτες θέσεις. Η ομάδα του Γιώργου Προμπονά θέλει οπωσδήποτε την νίκη, μένοντας μέσα στο Κύπελλο, που ήταν και από την αρχή άλλωστε, ένας από τους φετινούς στόχους.

Από ότι φαίνεται με την απεργία της ΠΝΟ, η μπάλα θα τσουλήσει μόνο στο Αγερσανί και στην Άνω Σύρο, καθώς και ο αγώνας του ΠΑΣ Τήνου με τον ΑΟ Μυκόνου αναβλήθηκε.

Pree game post και μία αφίσα από τον... φιλοξενούμενο Πανναξιακό, ζητώντας την στήριξη του κόσμου του στην αυριανή δύσκολη αποστολή κόντρα στους Φιλωτίτες.  

Διαιτητής θα είναι ο κ. Νεοκοσμίδης με βοηθούς τον Φαν Άακεν και την Ψαρρά.

Ώρα κυπέλλου, ώρα μονομαχίας.

Το sportcyclades.gr πιστό στο ραντεβού του, θα είναι εκεί με πλούσιο ρεπορτάζ, φωτοστιγμές και βέβαια με live score.

 15327233_1771767989707563_3401593584320976178_n.jpg

 

 

 

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares