×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2016 00:07

Όλα έτοιμα για τον «προημιτελικό» της Σύρου

Μπορεί η ΠΝΟ να απεργεί και να έχει παγώσει την ποδοσφαιρική δράση στις Κυκλάδες, όμως η Σύρος μόνο «παγωμένη» ποδοσφαιρικά δεν είναι, αφού ζει κα αναπνέει στους ρυθμούς του αυριανού προημιτελικού Κυπέλλου μεταξύ του Πάγου και του ΑΟ Σύρου.

Μπορεί φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση να υπάρχει και αυτός να είναι ο ΑΟ Σύρου, όμως ο Θεσμός του Κυπέλλου δεν φημίζεται για την «κλήση» του στα φαβορί και αυτό γιατί ένας τίτλος όπως είναι το Κύπελλο αποτελεί πάντα δέλεαρ για τον κάθε ποδοσφαιριστή και το κάθε σωματείο.

Οι προετοιμασίες των δύο ομάδων ενόψει του μεγάλου ντέρμπι έχουν ολοκληρωθεί και τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων κρατούν καλά κρυμμένα τα πλάνα τους, τα οποία θα ξεδιπλώσουν αύριο Σάββατο στις 15:00 στο γήπεδο της Άνω Σύρου.

Η προϊστορία, αν και μικρή μετά την επαναδραστηριοποίηση του ανήκει στον ΑΟ Σύρου με 2-1 προκρίσεις, με την τελευταία πάντως να ανήκει στον Πάγο.

Αναλυτικά οι τελευταίες αναμετρήσεις έχουν ως εξής:

30/09/12 Α.Ο. ΠΑΓΟΥ - Α.Ο. ΣΥΡΟΥ 1-2

22/09/13 Α.Ο. ΣΥΡΟΥ - Α.Ο. ΠΑΓΟΥ 4-0

21/09/14 Α.Ο. ΠΑΓΟΥ - Α.Ο. ΣΥΡΟΥ 3-1

Σαφέστατα η κρισιμότητα και ο χαρακτήρας του αγώνα απαιτεί και μία σωστή διαχείριση από τη διαιτητική τριάδα οι οποία αύριο θα αποτελείται από τους κ. Ρούσσο Γ., που θα έχει ως βοηθούς τους κ.κ. Νομικό και Ρούσσο Ι.

Όλοι ελπίζουμε ο καιρός να είναι καλός και ο κόσμος να δώσει το παρών, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Ας γίνει ένα καλό παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος!

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares