Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2012 23:56

«Πόρτα» του Γιάννη Σιγάλα στην ΕΠΟ.

sigalas grafio eps 6-2012

Αρνητική ήταν η απάντηση του Γιάννη Σιγάλα σχετικά με την τοποθέτηση του από το Δ.Σ της ΕΠΟ στην "Κεντρική Επιτροπή Στατιστικής Γηπέδων" της ομοσπονδίας.

Ο Γιάννης Σιγάλας με δυο λόγια.

Πριν αναφερθούμε στο θέμα θα πρέπει να ενημερώσουμε όσους δεν γνωρίζουν το έργο του Γιάννη Σιγάλα και των εκάστοτε διοικητικών συμβουλίων της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων εκλέχθηκε για 1η φορά στην Ένωση το 1987 και επί 26 συναπτά έτη είναι στην θέση του Προέδρου.

Η συνεργασία του με την ΕΠΟ μπορεί κατά καιρούς να έχει διαταραχθεί, αλλά στην πολύχρονη πορεία του στα πεπραγμένα του Ελληνικού ποδοσφαίρου ο Γιάννης Σιγάλας έχει να επιδείξει ένα σημαντικό έργο μέσα στην ομοσπονδία.

Δεν είναι λίγες οι επιτροπές που έχει συμμετάσχει, είτε σαν μέλος, είτε σαν Πρόεδρος όλα αυτά τα χρόνια.

Οι πιο πρόσφατες να είναι αυτές της Δ΄ Εθνικής, Στατιστικής και Γηπέδων, Εθνικής ομάδας, όπου την τελευταία έχει συνοδεύσει σε πολλές αποστολές στο εξωτερικό, ενώ υπάρχουν και πολλές πρωτοποριακές εισηγήσεις που στο μεγάλο τους μέρος έχουν γίνει δεκτές.

Το μυστικό στην καθιέρωση και στη μακρά πορεία στα ποδοσφαιρικά πεπραγμένα είναι σίγουρα το γεγονός ότι η ΕΠΣ Κυκλάδων αποτελεί όλα αυτά τα χρόνια το παράδειγμα όσον αφορά την διοίκηση και την οικονομική διαφάνεια στα βιβλία της.

Υποβάθμιση.

Το ιστορικό έχει ως εξής: Στη συνεδρίαση τις 23/11/2012 του Δ.Σ της ΕΠΟ αποφασίστηκαν ποια μέλη που θα απαρτίσουν τις επιτροπές της ομοσπονδίας. Εκεί ο Κύριος Γιάννης Σιγάλας (χωρίς να το γνωρίζει) τοποθετήθηκε ως μέλος στην "Κεντρική Επιτροπή Στατιστικής Γηπέδων".

Η συνέχεια συνοδεύτηκε από την έντονη αντίδραση του Γιάννη Σιγάλα και την άμεση αποστολή μιας καυστικής επιστολής, που είχε ως αποδέκτες το Δ.Σ και τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Κύριο Σαρρή.

Η επιστολή.

"Ως ανέκδοτο θεώρησα την πληροφόρηση και τα «συγχαρητήρια » που δέχτηκα από φίλο πρόεδρο για την επιλογή μου από εσάς ως μέλος της Επιτροπής Στατιστικής και Γηπέδων της Ομοσπονδίας.
Όταν όμως διαπίστωσα διαβάζοντας το site της ΕΠΟ, ότι υπάρχει το όνομα Ιωάννης Σιγάλας στα μέλη της σχετικής επιτροπής εξεπλάγην αρνητικά εκτός αν πρόκειται για συνωνυμία.
Η αυθαίρετη τοποθέτηση χωρίς να προηγηθεί συναίνεση και η αποδοχή εκ μέρους μου νομίζω ότι αποτελεί λανθασμένη ενεργεία εκ μέρους σας, προβάλλοντας την προσωπικότητα την ιστορία και την προσφορά μου στο χώρο του ποδοσφαίρου και της ΕΠΟ.
Ο εμπνευστής αυτής της ενέργειας που θέλω να πιστεύω ότι είστε εσείς, αφού εσείς είστε ο πρόεδρος, θα πρέπει λειτούργησε επιπόλαια και υποβολιμαία.
Η τοποθέτηση μου ως μέλος, εκτός του τρόπου που έγινε σε μια επιτροπή στην οποία ήμουν πρόεδρος επί μια 4ετία αποτελεί απρέπεια και προσπάθεια υποβιβασμού τους κύρους και της προσωπικότητα μου.
Η «επιλογή » εκτός του ότι προσβάλει εμένα νομίζω και ότι προσβάλει του άξιους συνάδελφους των ΕΠΣ που στήριξαν και στηρίζουν τις ιδέες το πρόγραμμα, την προοπτική επιτυχίας του έργου σας και την υλοποίηση των υποχρεώσεων σας και στους οποίους στερείται τη δυνατότητα να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια αφήνοντας τους εκτός επιτρόπων.
Όπως γίνεται αντιληπτό δεν αποδέχομαι την τοποθέτηση μου ως μέλος στην συγκεκριμένη και σε οποιαδήποτε άλλη επιτροπή, έως ότου με πείσετε ότι επιλογή μου είναι εσφαλμένη και η συστράτευση μου μαζί σας είναι ο ορθός δρόμος.
Η άρνηση μου αυτή δεν σχετίζεται με τον πρόεδρο της επιτροπής κ Γκίτσιο με τον οποίο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και των τιμώ απεριόριστα".

Η επιστολή.


Σύρος 24/11/2012
Με τιμή
Πρόεδρος ης ΕΠΣ Κυκλάδων
Γιάννης Σιγάλας

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares