Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012 18:28

ΕΠΣ Κυκλάδων: "Ένα μήνα χωρίς μπάλα".

eps kykladon protathlima

Για ένα μήνα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις θα μείνουν οι ομάδες των Κυκλάδων.

Η απόφαση, που ήδη έχει κοινοποιηθεί στα σωματεία των Κυκλάδων αναφέρει ότι το πρωτάθλημα σταματά για τον 1ο και 2ο όμιλο μετά το πέρας της παρούσας αγωνιστικής (9ης), ενώ για τον 3ο όμιλο πριν την ανάπαυλα του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί άλλη μία η 9η.

Για τα παιδικά τμήματα υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν κάποιοι αγώνες, με την προτεραιότητα να δίνετε σε κάποιους ομίλους, όπου έχει παρατηρηθεί καθυστέρηση.

Σε εκκρεμότητα μένουν οι αγώνες Κυπέλλου, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να γίνουν κάποιοι αγώνες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Άρα ημερολογιακά οι διακοπές για 1ο και 2ο όμιλο αρχίζουν από τις 10 Δεκεμβρίου, ενώ για τον 3ο όμιλο από τις 16 του ίδιου μήνα.

Καλός εχόντων τον πραγμάτων τα πρωταθλήματα θα αρχίσουν ξανά στις 13 ή 16 Ιανουαρίου, αφού έχουν ολοκληρωθεί και οι αγώνες των μικτών μας ομάδων που αρχίζουν στις 3 Ιανουαρίου.

Ευχαριστούμε την ΕΠΣ Κυκλάδων για την αναλυτική ενημέρωση και ειδικά τον Πρόεδρο της επιτροπής ορισμών αγώνων κύριο Μουτάφη, ο οποίος είναι πάντα συνεργάσιμος προκειμένου να ενημερωθεί ο φίλαθλος κόσμος.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares