Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 13:52

Το πρακτικό της πειθαρχικής επιτροπής.

red card bibo

Σας κοινοποιούμε το υπ’ αριθμ. 31/5-12-12 Πρακτικό της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης μας, προς ενημέρωση σας.

ΘΕΜΑ 2ο: ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Α)   Στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας την 1-12-12 μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΥΔΡΟΥΣΑ – ΑΟ ΤΗΝΟΥ απεβλήθη ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ ΥΔΡΟΥΣΑ, ΠΡΙΝΙΩΤΑΚΗΣ Δ. με αρ. δελτίου 1310604 για επικίνδυνο παίξιμο. Στον ποδοσφαιριστή επιβάλλεται ποινή 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ και χρηματικό πρόστιμο 10,00 € (άρθρο 10 παρ. 1α του Π.Κ.)

Β)   Στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας την 2-12-12 μεταξύ των ομάδων ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ – ΝΕΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΡΟΥ απεβλήθη ο ποδοσφαιριστής του σωματείου ΝΕΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΡΟΥ, ΣΑΓΚΙΝΕΤΟΣ Β. με αρ. δελτίου 116576 με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στον ποδοσφαιριστή επιβάλλεται ποινή 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ και χρηματικό πρόστιμο 10.00 € (άρθρο 7 παρ. 3 και άρθρο 8 παρ. 5ζ του Π.Κ.)

Γ)  Στον αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας την 1-12-12 μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΑΓΑΙΑΣ – ΑΠΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑΞΟΥ απεβλήθη ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ ΑΣΤ. ΤΡΑΓΑΙΑΣ, ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ Β. με αρ. δελτίου 1112523 για βιαιοπραγία σε αντίπαλο παίκτη. Στον ποδοσφαιριστή επιβάλλεται ποινή 3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ και χρηματικό πρόστιμο 30,00 € (άρθρο 10 παρ. 1γ του Π.Κ.)

ΘΕΜΑ 3ο: ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΑ (ΑΡΘΡΟ 18 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΩΤ/ΤΟΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2012-2013

Α) Στον αγώνα Πρωταθλήματος Παίδων της 2-12-12 μεταξύ των ομάδων ΜΕΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΑΠΟ ΑΝΑΓ. ΝΑΞΟΥ στο Φύλλο Αγώνα δεν αναγράφεται η ύπαρξη γιατρού. Σύμφωνα με την συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή, υπήρχε γιατρός στον πιο πάνω αγώνα και εκ παραδρομής δεν αναγράφηκε. Ως εκ τούτου δεν υφίσταται παράπτωμα και ο αγώνας κατακυρώθηκε κανονικά. Ο Διαιτητής παραπέμπεται στην Πειθαρχική Επιτροπή Διαιτησίας για την ανωτέρω αναφερόμενη παράληψη, λόγω αρμοδιότητας.

ΘΕΜΑ 4ο: ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤ/ΤΟΣ Α’ ΚΑΤΗΓ. ΑΟ ΛΑΒΑ – ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ

         Μετά την συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή κ. Δεσύπρη Νικόλαου του αγώνα ΑΟ ΛΑΒΑ – ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ της ΑΣ ΘΥΕΛΛΑΣ Καμαρίου με σκορ 1-3 και παραπέμπει τον διαιτητή του αγώνα στην Π.Ε. Διαιτησίας, λόγω αρμοδιότητας.

 

ΘΕΜΑ 5ο: ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΑΟ ΣΥΡΟΥ ΚΑΤΑ ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ ΤΗΝΟΥ

           Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, στην συνεδρίαση της 5-12-12 και κατόπιν αιτήματος του σωματείου ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ ΤΗΝΟΥ και συμπληρωματικά στην από 4-12-12 με αρ. πρωτ. 20 έγγραφη απολογία, δέχθηκε την ακρόαση αντιπροσώπων του και συγκεκριμένα: Το σωματείο παραστάθηκε δια του δικηγόρου Τήνου Ι. Σιώτου ο οποίος προσκόμισε την 237/12 προείσπραξη, παραστάθηκε ο προπονητής κ. Τσοπλάκης και ο Αντιπρόεδρος και οι ποδοσφαιριστές Δελατόλας Μ. και Στ. Φώσκολος.

           Η ένσταση στρεφόταν κατά της εγκυρότητας του αγώνα ΑΕ ΣΤΕΝΗ ΤΗΝΟΥ – ΑΟ ΣΥΡΟΥ λόγω αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα ότι λόγω αλλαγής στο 95’ λεπτό του ποδοσφαιριστή με φανέλα 8 που αντικαταστάθηκε από τον ποδοσφαιριστή με το 17 και ότι εξ αυτού του λόγου το γηπεδούχο σωματείο αγωνίζονταν με ποδοσφαιριστές ηλικιακά αντικανονικούς.

           Σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 19 παρ. 8 του Κ.Α.Π. και την προκήρυξη Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Κ. περιόδου 2012-2013 (άρθρο 13 παρ. 7) κάθε σωματείο οφείλει να αγωνίζεται με τουλάχιστον δύο ηλικιακά ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 1993 και νεώτερους. Στην προκειμένη περίπτωση από το σύνολο των εγγράφων της υπόθεσης και συγκεκριμένα: Το Φ.Α., το δελτίο αλλαγής, τις καρτέλες ενδεκάδων, την 20/12 έγγραφη απολογία του σωματείου ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ ΤΗΝΟΥ, την ένσταση που έλαβε αρ.πρωτ. 808/12 με το νόμιμο παράβολο, φωτοαντίγραφα τριών δελτίων ποδοσφαιριστών του σωματείου ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ ΤΗΝΟΥ και την κρατούσα νομολογία (206/2008 απόφαση της Επ. Εφέσεων της Ε.Π.Ο., την 1/2010 απόφαση της Π.Ε./Ε.Π.Σ.Κ.), την από 4-12-12 Υπεύθυνη Δήλωση του κ. Μάριου Ζαλώνη και τέλος δεκατρείς (13) φωτογραφίες του συγκεκριμένου αγώνα που προσκομίστηκαν και την αυτοπρόσωπη εμφάνιση των δύο ποδοσφαιριστών, αποδείχθηκαν τα ακόλουθα:

           Ο με αριθμό φανέλας –8- παίκτης του Σωματείου ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ ΤΗΝΟΥ ήταν όπως προκύπτει από την αυτοπρόσωπη παρουσία του στην σημερινή συνεδρίαση σε συνδυασμό με τις 13 φωτογραφίες ο ποδοσφαιριστής με αρ. δελτίου Ε.Π.Ο. 1009429, ήτοι ο Δελλατόλας Μάνθος του Ιωάννη και όχι ο με αρ. δελτίου Ε.Π.Ο. 1281376 Στ. Ε. Φώσκολος και τούτο αποδεικνύεται ξεκάθαρα από το φωτογραφικό υλικό όπου ο ποδοσφαιριστής Δελατόλας φέρει τον αριθμό – 8 – καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και ο ποδοσφαιριστής Φώσκολος το – 9 -.

           Επομένως καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα το γηπεδούχο Σωματείο αγωνιζόταν πράγματι με δύο ηλικιακά εντάξει παίχτες αφού ο ποδοσφαιριστής που έγινε αλλαγή ήταν ο Δελλατόλας που έφερε εκ παραδρομής το – 8- και όχι ο Φώσκολος.

           Για το λόγο αυτό η Επιτροπή κάνει τυπικά δεκτή την ένσταση και απορρίπτει αυτή στην ουσία. Επικυρώνει το αποτέλεσμα του αγώνα όπως το οικείο Φύλλο Αγώνα (ΑΕ ΣΤΕΝΗ ΤΗΝΟΥ – ΑΟ ΣΥΡΟΥ τέρματα 3-1). Διατάσσει κατάπτωση του παραβόλου υπέρ του Ταμείου της Ε.Π.Σ.Κ.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares