Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2012 18:49

Φινάλε με ήττα η Άνω Μερά. Δεν ταξίδεψε ο Όλυμπος

ano-mera-prota8lites-2012-1

Φινάλε με ήττα για την ομάδα της Άνω Μεράς, ο ΑΟ Δικαίου επικράτησε με σκορ 3-1.

Δεν τα κατάφερε τελικά να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα η ομάδα του Νίκου Τζιώβα, και ηττήθηκε από την καλύτερη ομάδα του ομίλου, τον ΑΟ Δικαίου,

Ο αγώνας ήταν χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρων, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει το άγχος από τους παίκτες.

Οι Μυκονιάτες μπήκαν πιο δυνατά, αυτό έφερε γρήγορα αποτέλεσμα, στο 10ο μόλις λεπτό ο Μαρτίνος έβγαλε στην πλάτη της άμυνας του ΑΟ Δικαίου, τον Αμπντούλ και αυτός μόνος του με τον Καραμούτρα, δεν δυσκολεύτηκε να τον πλασάρει και να κάνει το 1-0 για την Άνω Μερά.

Syros raouzaios

Στο 32ο λεπτό ο Σκαλέρης με πλασέ από κοντά, έπειτα από δοκάρι του Μποιλή έφερε το σκορ στα ίσια και 1 λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου ο ίδιος παίκτης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Κω, αφού εκμεταλλεύτηκε αμυντικό λάθος της Άνω Μερά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, Κύριος λόγος η αφόρητη ζέστη.

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 65ο λεπτό ο Πανόπουλος, έπειτα από πάσα του Χατζηφούντα Χ.

Διαιτητές: Ζαραβίνας, Μειντάνας, Φωτόπουλος (Αθηνών)

Άνω Μερά: Αγγελίδης (87 λ.τ Γκρέμι), Τόσκα, Ασημομύτης Α., Καραντζόπουλος, Κεραμιδάς, Ασημομύτης Λ., Μαρτίνος (55' Μπούρμπουλας), Ψυχράμης, Κουκάς, Ασημομύτης Ν. (46' Λυκούρης), Αμπντούλ.

Α.Ο Δικαίου: Καραμούτας (63' Γκίκας), Τσαλαπατάνης, Πανόπουλος, Γκουντελίτσας, Μποιλής Ζ., Σωτίρι (50' Χατζηβασίλης), Μποιλής Μ., Δραμουντανής, Χατζηφούντας Χ. (69' Συντιχάκης), Σκαλέρης, Ανδρώνης.

A/A

ΟΜΆΔΕΣ

ΒΑΘΜΟΙ

ΑΓΏΝΕΣ

Ν

Ι

Η

ΓΚΟΛ

1

ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ

15

6

5

0

1

14-5

2

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ

9

5

3

0

2

 13-8

3

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ

9

5

3

0

2

 11-6

4

ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ

0

6

0

0

6

 5-22

 agiasos-ano mera 29-5-2012

Δεν ταξίδεψε o Όλυμπος Αγιάσου

Το ρεπορτάζ είναι του sportlesvos.gr

Μπορεί η τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα να έκρινε και το δεύτερο προνομιούχο εισιτήριο, ωστόσο η σημερινή αναμέτρηση του Ολύμπου Αγιάσου στην έδρα του Νικολακάκη δε θα πραγματοποιηθεί.

Αιτία, η αδυναμία των πρωταθλητών Λέσβου να μεταβούν εγκαίρως στην Αθήνα μετά τη ματαίωση του χθεσινού δρομολογίου της NEL LINES από τη Μυτιλήνη προς τον Πειραιά. Οι άνθρωποι της ομάδας της Αγιάσου προσπάθησαν να βρουν λύση, όμως δεν κατέστη εφικτή ούτε η αεροπορική μετάβαση, αφού καμία από τις πτήσεις χθες και σήμερα το πρωί δεν είχε επαρκή αριθμό κενών θέσεων.

Οι παράγοντες του Ολύμπου επικοινώνησαν με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΟ κ. Τοπολιάτη, ενημερώνοντάς τον για αυτή την εξέλιξη και ζητώντας του να ορίσει το ματς για αύριο Πέμπτη. Ωστόσο, από την Ομοσπονδία ξεκαθαρίστηκε πως δεν προβλέπεται αυτό από την Προκήρυξη, η οποία αναφέρει ρητά πως δύναται να αλλαχθεί μόνο η ώρα και όχι η μέρα διεξαγωγής.

Πλέον, καλείται να αποφανθεί η Πειθαρχική Επιτροπή που θα εξετάσει την υπόθεση, με τον Όλυμπο να έχει συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν την αδυναμία του να ταξιδέψει εγκαίρως με υπαιτιότητα τρίτων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέχρι αύριο η αρμόδια Επιτροπή της Ομοσπονδίας θα πρέπει να βγάλει απόφαση και σε περίπτωση που αυτή είναι εις βάρος του Ολύμπου, η ομάδα της Αγιάσου έχει το δικαίωμα να κυνηγήσει την υπόθεση δικαστικά, ασκώντας έφεση.

Αυτό που έχει επίσης σημασία σε μια τέτοια εξέλιξη, είναι το γεγονός πως εκτός της απώλειας της ανόδου ο Όλυμπος μπαίνει και σε άλλες περιπέτειες, αφού η ΕΠΟ αμείλικτη σε θέματα ΚΑΠ. Αν δηλαδή χαθεί το ματς στα χαρτιά, τότε εκτός του μηδενισμού, αναμένεται να επιβληθεί στους Αγιασώτες ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών από το πρωτάθλημα της ερχόμενης περιόδου, καθώς και τσουχτερό χρηματικό πρόστιμο.

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που η χώρα και δη ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο βιώνουν έναν οικονομικό μαρασμό, με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να παραμένει άκαμπτη και δυσκίνητη σε θέματα κοινής λογικής, στα οποία έπρεπε να λειτουργεί ευέλικτα και με ελαστικότητα.

paros-adonis

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares