Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 14:16

Εκλογές και κινήσεις για το γηπεδικό από τον Πανσιφναϊκό

pammiliakos-pansifniakos-15-5-2012-1

Στις 30 Μαΐου έγιναν οι εκλογές στον Πανσιφναϊκό για την ανάδειξη της νέας διοίκησης.

Το νέο Δ.Σ. έχει αρκετή δουλειά έτσι ώστε να ετοιμάσει τόσο αθλητικά όσο και οργανωτικά, τη νεοσύστατη ομάδα της Σίφνου.

Σε σώμα το νέο Δ.Σ

Γι αυτό δεν έχασε καιρό… και αμέσως μετά τις εκλογές και την ανάδειξη του, το νέο Δ.Σ. συστάθηκε σε σώμα με πρόεδρο έναν γνώριμο σε εμάς για τα φίλαθλα συναισθήματα του αλλά και την μεγάλη του αγάπη για τον αθλητισμό, τον κ. Γιάννη Καλογήρου.LOGO-PANS-MAKARIS.4

το Δ.Σ. και τα μέλη του Πανσιφναϊκού...

Αναλυτικά τη νέα διοίκηση του Πανσιφναϊκού απαρτίζουν οι:

Πρόεδρος: Καλογήρου Ιωάννης του Κωνσταντίνου

Α’ Αντιπρόεδρος: Ζιώγας Δημήτριος του Χρήστου

Β’ Αντιπρόεδρος: Καλογήρου Ανδρέας του Νικολάου

Γεν. Γραμματέας: Ατσόνιου Ευαγγελία του Νικολάου

Ταμίας: Τρούλλος Ανδρέας του Αντωνίου

Γεν. Αρχηγός: Μπελιός Κωνσταντίνος του Δημητρίου

Έφορος: Λεμονής Ιωάννης του Αλέξανδρου

Ως Ελεγκτική επιτροπή ορίστηκαν οι:

Πρόεδρος: Κόμης Ιωάννης του Αντωνίου

Μέλος: Ραφελέτου Φλώρα του Σπυρίδων

Μέλος: Βασάλος Γιώργος του Ιακώβου

logo pansifnaikou 0Μιλώντας με τη νέα Γεν. Γραμματέα του συλλόγου κ. Ευαγγελία Ατσόνιου, μας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή προσπάθεια και ο σκοπός μας είναι σημαντικός. Όλοι μας θα κάνουμε ότι μπορούμε και αν έχουμε και άτομα που θα μας βοηθούν θα είναι ότι καλύτερο!».

Δηλώσεις μας έκανε και ο Πρόεδρος του Πανσιφναϊκού κ. Γιάννης Καλογήρου: «Πρώτο μας μέλημα είναι να μπούμε στο νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων και έτσι θα μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τη νεολαία του νησιού μας, έτσι ώστε να τα στρέψουμε στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο, σε πρώτη φάση!. Όπως γνωρίζετε ο Πανσιφναϊκός θα δηλώσει έδρα το Δημοτικό Στάδιο Μήλου. Ευελπιστούμε οι αρμόδιες αρχές να κοιτάξουν με ιδιαίτερη προσοχή το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει αυτή την στιγμή η ομάδα μας και δεν είναι άλλο από το γηπεδικό! Εμείς ήδη έχουμε κάνει τις πρώτες ενέργειες και ευελπιστούμε να έχουμε σύντομα και θετικές απαντήσεις».

Γίνε Μέλος…

Ο Πανσιφναϊκός Αθλητικός Σύλλογος καλεί όλους τους Σιφνιούς και Σιφνιές να γραφτούν μέλη. Η συνδρομή είναι 30 ευρώ τον χρόνο… βοηθώντας έτσι την ποδοσφαιρική ομάδα του νησιού μας που από τον Οκτώβρη θα μας εκπροσωπήσει στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων... Από την μαγευτική και πανέμορφη Σίφνο μας...

gipedo sifnou 1

Το γήπεδο…

Το γήπεδο της Σίφνου ήδη πλήρη τις προϋποθέσεις που ζητά στην προκήρυξή της η Ένωση, για τα γήπεδα της Α’ κατηγορίας, στην πρόσβαση με όχημα, στην περίφραξη αλλά και στις διαστάσεις του γηπέδου. Δεν έχει χλοοτάπητα και αποδυτήρια, όμως στο γήπεδο έχουν γίνει όλα τα αποστραγγιστικά έργα και οι στρώσεις και απομένει μόνο ο χλοοτάπητας.

Την ερχόμενη Τρίτη το νέο Δ.Σ. θα συναντηθεί για να πάρει τις πρώτες του αποφάσεις μετά την συγκρότησή του σε σώμα.

Εμείς από πλευρά μας να ευχηθούμε στο νεοσύστατο σωματείο των Κυκλάδων μας, να πετυχει όλους τους στόχους του και να δώσει στο όμορφο νησί της Σίφνου, ποδοσφαιρική πνοή.

 pansifnaikos 2012-23

Ελπίζουμε τα σήματα που μακετάραμε να αρέσουν στους φίλους μας τους Σιφνιούς!

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares