Σάββατο, 26 Μαΐου 2012 08:14

Στο πρωτάθλημα ο Πανσιφνιακός με έδρα την Μήλο!

aetos-sifnou-2012

Ο Πανσιφνιακός Αθλητικός Σύλλογος ιδρύθηκε στις 20/06/06 με πλήρη χαρτιά και καταστατικά άλλα παρόλη τη διάθεση των ιδρυτών λογω πολλών εκατερωθεν παραγόντων παρέμεινε ανενεργός.

pansifniakos-sti-sifno-ka8ariskos-gipedou

Αυτό άλλαξε ένα μήνα πριν χάρη στο ενδιαφέρον παλαιών παιχτών που δραστηριοποιούνται χρόνια και ενεργά με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα στη Σίφνο άλλα και την παρακίνηση νέων ταλέντων του νησιού που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο 11Χ11 και σε πανκυκλαδικό επίπεδο.

pansifnaikos-stin-milo-5-5-2012-3

Αφορμή για την αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος ήταν τα δυο παιχνίδια που έδωσε ο Πανσιφνιακος σε Σέριφο και Μήλο με την τοπική ομάδα της Σερίφου, ΑΟ Σερίφου και τον Παμμηλιακό αντίστοιχα και τα θετικά σχόλια που πήρε η προσπάθεια αυτή και από τους παίχτες άλλα και από φορείς σε τοπικό επίπεδο.

Έδρα του Πανσιφνιακου είναι ο Θόλος. Ένα χωμάτινο γήπεδο στην περιοχή του ελικοδρομίου του νησιού ιδιοκτησίας της Ιεράς Μονής Βρύσης το οποίο έχει παραχωρηθεί "καλή τη πίστη" στον Π.Α.Σ..

Το γήπεδο αυτό κατασκευάστηκε πριν το 2000 και πληρεί τις προϋποθέσεις ενός χωμάτινου γηπέδου 11Χ11 (υπάρχει περίφραξη, χωμάτινη οδική πρόσβαση και αρδευτικά έργα για την απομάκρυνση των ομβριων υδάτων).

gipedo sifnou 2

Παρόλα αυτά το γήπεδο με τα χρόνια εγκαταλείφτηκε αλλά κατά καιρούς οι Σιφνιοι μαζεύονται και παίζουν αγώνες μεταξύ τους.

Με μελέτη που κατατέθηκε από το Δήμο Σίφνου στον ΟΠΑΠ (της οποίας απάντηση περιμένουμε μέσα στο καλοκαίρι) ο Δήμος ζηταει χορηγία για να γίνουν στο Θόλο έργα τα οποία θα καταστήσουν το γήπεδο σύμφωνα με τα αγωνιστικά κριτήρια που έχει θεσει η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων (πλαστικός χλοοτάπητας, αποδυτήρια, φωτισμός, κερκίδες, παρκινγκ).

Επειδή όμως στους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που ζούμε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τα αποτελέσματα των κινήσεων αυτών και για να μη χαθεί πάλι το ενδιαφέρον του κόσμου για δραστηριοποίηση του Π.Α.Σ. ο Δήμος Σίφνου ζήτησε την έγκριση από το Δήμο Μήλου για χρησιμοποίηση ως έδρας του Π.Α.Σ. το γήπεδο του Παμμηλιακού, έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να μετάσχει στο προσεχές πρωτάθλημα με τα μικρότερα δυνατά προβλήματα αφού η Μήλος με τη Σίφνο συνδέονται με τακτά ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

Οι κινήσεις έχουν γίνει προς όλες τις μεριές και οι άνθρωποι του Πανσιφνιακού περιμένουν εγκρίσεις από όλους τους αρμοδίους φορείς έτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν ένα όνειρο πραγματικότητα και να κατεβάσουν τον Π.Α.Σ. στο κυκλαδικό πρωτάθλημα.

pansifnaikos-stin-milo-5-5-2012-1

Για το τέλος θα θέλανε να ευχαριστήσουνε:

- Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

- Την Ε.Π.Σ. Κυκλάδων

- Το Δήμο Σίφνου

- Το Δήμου Μήλου και το προεδρείο του Παμμηλιακού για την πολύτιμη βοήθεια τους στην προσπάθεια που κάνουμε.

Επιμέλεια: Μπελιός Ντίνος, Αντώνης Ατσόνης

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares