Μάκης Πρίντεζης

Μάκης Πρίντεζης

Μπασκετική πανδαισία στην πλατεία Μιαούλη το Σαββατοκύριακο (29-30/6) όπου διεξήχθη απόλυτη επιτυχία το 6ο Stoiximan Aegeanball Festival.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Συμπληρώνεται με γρήγορους ρυθμούς το παζλ των ανανεώσεων της Ελλάς Σύρου, που ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον ”Συριανό” πλέον Γιώργο Μπακατσέλο!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις από την μισή Κατηγορία λόγω και της εκπληκτικής πορείας της Ελλάς στο πρωτάθλημα, ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας αποφάσισε να παραμείνει στην Σύρο, με τους διοικητικούς ηγέτες Ζιάβρα-Πύργο να τον κρατούν στην ομάδα. Ο έμπειρος προπονητής για την απόφαση που πήρε.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Ευχάριστα είναι τα νέα για τα παιδιά του Υγρού στίβου, καθώς την Τετάρτη (22/5) ανοίγει το κολυμβητήριο Δ. Βικέλας.

Κατηγορία ΚΟΛΥΜΒHΣΗ

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος και πρόεδρος των Legents 2004 Τάκης Φύσσας , υποδέχθηκε τα παιδιά της ακαδημίας Βαλένθια Σύρου.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Μεγάλη νίκη που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων πήρε ο Αίαντας Σύρου στην Πάρο. Η ομάδα του Παναγιώτη Ραμπαβίλα επικράτησε 5-3 εκτός έδρας του Α.Ο Πάρου και παραμένει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Δείτε τις δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcyclades και στο syrossports ο προπονητής της Ελλάς Σύρου Γιάννης Δαφνάς αμέσως μετά τη νίκη στο μικρό τελικό απέναντι στον ΑΠΣ Κύθνου που έδωσε την 3η θέση στην ομάδα στο final-4 της Κ12.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Ο γνωστός ποδοσφαιρικός παράγοντας, Πέτρος Ραουζαίος, ο οποίος πλέον έχει αφιερωθεί στα καθήκοντα του στην τοπική αυτοδιοίκηση, μίλησε στον Μάκη Πρίντεζη μετά την ολοκλήρωση του Final-4 K12 της Σύρου.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τον Μικρό Τελικό του F4 της Κ12, Ελλάς Σύρου - ΑΠΣ Κύθνου.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Απολαύστε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα ΠΑΣ Νάξου - Ανδριακός στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Κ12.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ
Σελίδα 1 από 5

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35