Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 22:28

Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ, σκοτώθηκε ο Ντόνοβαν Μάρσαλ λίγες ημέρες μετά την μεταγραφή του στον Πανιώνιο

Σοκ… Μία δυσάρεστη είδηση ήρθε να ταράξει τα νερά του ελληνικού μπάσκετ το απόγευμα της Τετάρτης 26/7 , καθώς ο νεοαποκτηθέντας καλαθοσφαιριστής του Πανιωνίου, ο Αμερικάνος Ντόνοβαν Μάρσαλ σκοτώθηκε σε τροχαίο στις ΗΠΑ!

marsal 3

Ο εκπρόσωπος του παίκτη έκανε γνωστή την τραγική είδηση, που σοκάρει τόσο τους “κυανέρυθρους”, που πρόσφατα ανακοίνωσαν την απόκτησή του, όσο και τον χώρο του μπάσκετ γενικότερα.

Ο 31χρονος φόργουορντ ύψους 2μ.01εκ. έφυγε από τη ζωή με έναν τόσο τραγικό τρόπο το μεσημέρι της Τρίτης (25/7) σκορπώντας φυσικά θλίψη πίσω του. Στο ελληνικό κοινό είχε γίνει γνωστός ήδη από την περσινή σεζόν, όταν πέρασε το δεύτερο μισό της στο πρωτάθλημα της Elite League με τα χρώματα του Αμύντα παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη σωτηρία των “πορτοκαλί” και ήταν πρώτος σκόρερ (18 πόντοι κατά μέσο όρο) και πρώτος στην αξιολόγηση στην ομάδα του Υμηττού (17,8 βαθμοί).

«Η απώλεια του Ντόνοβαν Μάρσαλ προκάλεσε βαθιά θλίψη και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του. Ο Αμερικανός αθλητής μας “συστήθηκε” με τον Αμύντα στην περασμένη Elite League και η συνολική του παρουσία τον έφερε με μεταγραφή στον Πανιώνιο, για την επόμενη. Με τραγικό τρόπο, η επιθυμία και του ίδιου να παραμείνει στην Ελλάδα και σε αυτό το πρωτάθλημα, δεν θα εκπληρωθεί. Η μοίρα ήταν πολύ σκληρή μαζί του. Η οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ θρηνεί την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, που έστω και λίγο έγινε μέλος της», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΚ για την απώλεια του Αμερικανού αθλητή.

«Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του Ντόνοβαν Μάρσαλ, όπως επίσης και στην πρώην ομάδα του, τον Αμύντα, αλλά και στην ομάδα που είχε συμφωνήσει για την τρέχουσα χρονιά, τον Πανιώνιο. Ευχή μας να είναι το τελευταίο θύμα τροχαίου και η περσινή του παρουσία του να αποτελέσει πρότυπο για τις επόμενες γενιές! Προτείνουμε στην Ομοσπονδία εάν είναι εφικτό κάποιο από τα βραβεία στο τέλος της σεζόν ή κάποιο από τα Κύπελλα να έχει το όνομα του! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!», αναφέρει η ανακοίνωση της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδας…

marsal 1

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares