Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 16:38

Οι Κυκλάδες έπαιξαν στη Μύκονο... για την Ρόδο

Παίχτες από όλες τις Κυκλάδες βρέθηκαν σήμερα στη Μύκονο όπου έπαιξαν ένα φιλικό αγώνα για ένα συγκεκριμένο σκοπό... να μαζευτούν είδη πρώτη ανάγκης για την Ρόδο.

Όλο το νησί της Μυκόνου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Άγγελου Τσάμη, το οποίο στήριξαν από την αρχή ο Δήμος Μυκόνου, η Περιφέρεια Νοτίου Αγαίου και η ΕΣΚ Κυκλάδων, φέρνοντας αρκετά πράγματα στο κλειστό γυμναστήριο "Χανιώτη" όπως και οι παίχτες που ήρθαν με σακούλες και κούτες γεμάτες νερά, ισοτονικά, τροφές κλπ.

Στο γήπεδο βρέθηκε ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Στέλιος Μπρίγγος καθώς και ο πρόεδρος της ΕΣΚ Κυκλάδων Γιώργος Ονάσογλου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα βρέθηκαν και οι κολλητοί... των παρκέ Βαγγέλης Καράμπουλας και Μιχάλη Πολυτάρχου οι προσέφεραν όμορφο μπάσκετ και θέαμα. Φυσικά εκτός από τους παίχτες των Κυκλάδων, αγωνίστηκαν από την 1η ομάδα του ΑΟ Μυκόνου, ο Θοδωρής Ονάσογλου, ο Δημήτρης Σταμάτης, ο Νίκος Καμπούρης καθώς και η ζωντανή ιστορία του Κυκλαδίτικου μπάσκετ Νίκος Χάρος.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares