Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 15:01

Στο Μετς οι κορασίδες του ΑΟ Άνδρου, στην Κυψέλη οι παίδες της ΑΕ Σαντορίνης

Την ώρα που οι δύο πρωταθλητές Κυκλάδων, ο ΑΟ Άνδρου στις κορασίδες και η ΑΕ Σαντορίνης στους παίδες περιμένουν από στιγμή σε στιγμή να μάθουν τη σειρά των αντιπάλων τους στην Αθήνα για την προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, ήδη έγιναν γνωστές οι έδρες που θα αγωνιστούν οι κυκλαδίτικες ομάδες.

Συγκεκριμένα, στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς (Μαρκ. Μουσούρου 70, Αθήνα) θα παίξουν οι κορασίδες του ΑΟ Άνδρου, για τον Γ’ όμιλο της προκριματικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Από τα παιχνίδια παραιτήθηκαν, ο πρωταθλητής της ΤΕ Χίου (Αιγέας) και της ΤΕ Σάμου (Αθλέων) κάτι που σημαίνει ότι στον όμιλο της προκριματικής φάσης των κορασίδων θα συμμετέχουν ο Ηρακλής 2000 (ΤΕ Δωδεκανήσου), ο ΟΦΗ (ΕΚΑΣΚ), η Ολυμπιάδα Μήθυμνας (ΤΕ Λέσβου) και ο Α.Ο. Άνδρου (ΕΣΚΚ), με τις νεαρές αθλήτριες του Κυριάκου Μουστάκα να δίνουν τρία παιχνίδια στην Αθήνα από 17 έως 19 Ιουλίου.

Από την άλλη πλευρά, οι παίδες της ΑΕ Σαντορίνης θα παίξουν στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελλήνιου στην Κυψέλη (Ευελπίδων 2 και Μαυρομματέων 26). Από τα παιχνίδια έχει παραιτηθεί ο πρωταθλητής της ΤΕ Λέσβου Ήφαιστος Λήμνου, κάτι το οποίο σημαίνει ότι στα παιχνίδια του Γ’ ομίλου θα πάρουν μέρος πέντε και όχι έξι ομάδες (Κολοσσός Ρόδου, ΒΑΟΛ Χίου, Αναγέννηση Σάμου, ΑΕ Σαντορίνης, ΟΑΑ Ηράκλειο), εκ των οποίων η πρώτη θα πάρει το εισιτήριο για το Final 6.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares