Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012 15:59

Δύναμη ισχύος από Πανναξιακό με Πανιώνιο

basket-gynaikon-pannaxiakos-panionios-18-3-2012

Το Σαββάτο 17/03/2012 στις 11:00 στο ΔΑΚ Νάξου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Μπάσκετ Γυναικών ανάμεσα στις ομάδες του Πανναξιακού και του Πανιώνιου Σαντορίνης στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Γυναικών της ΕΣΚΚ. Ο Πανναξιακός κέρδισε τον Πανιώνιο Σαντορίνης με σκορ 88 - 06.

Οι Γυναίκες του Πανναξιακού επέβαλαν τον ρυθμό τους από την αρχή του παιχνιδιού και δεν άφησαν ούτε ανάσα θα λέγαμε να πάρουν τις παίκτριες του Πανιώνιου Σαντορίνης αφού ήταν καταιγιστικές στην επίθεση και σκληρές στην άμυνα τους. Το ημίχρονο έκλεισε υπέρ της ομάδα του Πανναξιακού με σκορ 40 - 02.

Το 2ο Ημίχρονο σημαδεύτηκε και αυτό από ένα σοβαρό τραυματισμό παίκτριας του Πανιωνίου Σαντορίνης που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Νάξου. Από αγωνιστικής πλευράς δεν άλλαξε κάτι ο Πανναξιακός κυριαρχούσε στο παρκέ και κέρδισε με το επιβλητικό σκορ τον Πανιώνιο Σαντορίνης με 88 - 06. Περνώντας και ένα μήνυμα προς τον μεγάλο αντίπαλο της για την διεκδίκηση του φετινού Πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΣΚΚ ομάδα από την Σαντορίνη " Άτλαντα".

Αξίζει σε αυτό το σημείο να θυμηθούμε ότι η ομάδα του 'Άτλαντα  είχε κερδίσει της περσινές Πρωταθλήτριες Κυκλάδων ομάδα του Πανναξιακού με 47 - 38 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ στις 29/01/2012. Η ομάδα του Πανναξιακού θα πρέπει να κερδίσει με διαφορά πάνω από 9 πόντους εάν θέλει να κρατήσει το στέμμα της Πρωταθλήτριας Κυκλάδων ειδάλλως η ομάδα του Άτλαντα θα γίνει η νέα Πρωταθλήτρια Κυκλάδων στο Γυναικείο.

 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ.:

ΒΑΣΙΛΑΚΗ Σ, ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗ Κ, ΑΣΛΑΝΗ Μ, ΜΠΙΤΖΙΟΥ Φ, ΧΑΜΠΑ Ν (C) , ΚΙΟΥΛΑΦΗ Ε, ΚΡΗΤΙΚΟΥ Α, ΜΥΛΩΝΑ Α, ΜΑΚΑΡΗ  Φ, ΚΑΠΑΡΕΛΗ Μ, ΓΙΑΜΟΥΡΗ Μ, ΚΑΤΣΩΝΗ Σ.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.: ΒΑΒΟΥΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

 

ΣΚΟΡΕΡ.: ΜΥΛΩΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 28 ΠΟΝΤΟΥΣ, ΑΣΛΑΝΗ ΜΑΡΙΑ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ, ΜΑΚΑΡΗ ΦΛΩΡΑ 13 ΠΟΝΤΟΥΣ.

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ.:

ΛΙΓΝΟΥ Μ, ΑΛΕΦΡΑΓΚΗ Σ, ΑΛΕΦΡΑΓΚΗ Ρ, ΡΟΥΣΣΟΥ Μ, ΣΙΓΑΛΑ Δ, ΚΑΒΑΛΑΡΗ Ε, ΚΑΤΣΙΠΗ Β,ΡΕΝΙΕΡΗ Δ,

ΤΣΑΓΚΑΡΑΤΟΥ Δ (C) ,BAΡΔΑ Χ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ Α, ΝΤΕΡΕ Δ.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.: ΠΡΕΚΑΣ ΜΗΝΑΣ

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΒΕΛΩΝΙΑΣ Α.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares