Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017 13:36

Οι αποφάσεις μας για την προσπάθεια ''φίμωσης'' από την ΕΣΚ Κυκλάδων

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας, τις διοικήσεις των Μπασκετικών σωματείων και τους αθλητές τους, όπως και τους γονείς για τις αποφάσεις που ελήφθησαν ομόφωνα από τη συντακτική ομάδα του sportcyclades.gr και αφορούν την κάλυψη στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΣΚ Κυκλάδων.

Χρειάστηκαν δύο ανακοινώσεις και μία συνέντευξη από τον ίδιο τον πρόεδρο για να πειστούμε για πιο λόγο η ΕΣΚ Κυκλάδων αποφάσισε να «ρίξει μαύρο» και ότι αυτό τελικά ωφελεί το Μπάσκετ μας... Τελικά οι αναγνώστες με τα αρνητικά τους σχόλια αποδοκίμασαν αυτή την απόφαση και αυτό τα λέει όλα. Βέβαια η ίδια η Ένωση αγρόν ηγόρασε καθώς με ανάρτηση της στην επίσημη σελίδα «πανηγυρίζει» για δικαίωση. Τα συμπεράσματα και πάλι δικά σας... 

Οι αποφάσεις μας

  1. Έπειτα από τη φωτογραφική απόφαση της ΕΣΚ Κυκλάδων που μοναδικό στόχο έχει να πλήξει το sportcyclades.grκαι ήταν αποτέλεσμα της κριτικής στάσης του siteμας απέναντι στον προγραμματισμό των αγώνων από την διοργανώτρια, ομόφωνα αποφασίσαμε να μην ζητήσουμε καμία διαπίστευση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη φίμωση που επιχειρείται εναντίον μας.
  2. Να καταθέσουμε το ποσό των 100€ στην ΕΣΚ Κυκλάδων με μοναδικό σκοπό την ενίσχυση του αθλήματος.
  3. Μέχρι την δημοσιοποίηση της αποκατάστασης των όσων πρωτοφανών αποφασίστηκαν από την ΕΣΚ Κυκλάδων να μην χρησιμοποιηθεί ξανά ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός του sportcyclades.grσε ΚΑΝΕΝΑΝ αγώνα που διοργανώνει η ΕΣΚ Κυκλάδων. Συνεπώς δεν θα υπάρχουν από την πλευρά μας βίντεο, φωτογραφίες και ζωντανές  που μέχρι σήμερα παρείχαμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ με στόχο τη διαφήμιση και διάδοση του αθλήματος.
  4. Την χρησιμοποίηση υλικού που τυχών υπάρχει από γονείς ή λάτρεις του αθλήματος, το οποίο θα αναδημοσιεύουμε μετά την συγκατάθεση τους.
  5. Την ανάρτηση της εικόνας που βλέπετε ως κεντρική σε κάθε ρεπορτάζ αγώνα, που φυσικά και θα συνεχίζουμε να δημοσιεύουμε προς ενημέρωση των αναγνωστών μας τους οποίους έντιμα, έγκαιρα και αντικειμενικά ενημερώνουμε την τελευταία δεκαετία.
  6. Μετά από παράκληση ομάδων, παραγόντων και αθλητών, αφήνουμε στην ευχέρεια τους την εξασφάλιση της σχετικής άδειας  από την ΕΣΚ Κυκλάδων και κατόπιν συνεννόησης , ίσως γίνει μία εξαίρεση και να καλύψουμε κάποιον αγώνα.
  7. Για τις αιχμές της ΕΣΚ Κυκλάδων και των φερέφωνων της, σας ενημερώνουμε ότι οι μεταδόσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από τους αγώνες Μπάσκετ ήταν μία προσφορά του sportcyclades.grκαι δεν χορηγήθηκαν ποτέ από καμία επιχείρηση. Η απουσία ενδιαφέροντος για την χορήγηση αγώνων Μπάσκετ είναι δεδομένη και αυτό οφείλεται καθαρά στην ανυπαρξία οργάνωσης και σταθερότητας  στον τρόπο που διοργανώνει τους αγώνες η ΕΣΚ Κυκλάδων. Συνεπώς τα περί αξιόπιστου εξοπλισμού υψηλής ευκρίνειας και οι άλλες δικαιολογίες της ΕΣΚ Κυκλάδων στην προσπάθεια της να φιμώσει μόνο γέλωτα προκαλούν.
  8. Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε ότι το sportcyclades.grδιαθέτει άρτιο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ο οποίος ανανεώθηκε πρόσφατα και σύντομα θα παρέχει ακόμη καλύτερες ποιοτικά ζωντανές μεταδόσεις.

Η ομάδα του sportcyclades.gr  τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ της προβολής των σωματείων και των αθλητών και προβάλει τις προσπάθειες τους με κάθε τρόπο.

Καυτηριάζαμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε κάθε τι που υποβαθμίζει το άθλημα. Δυστυχώς οι αποφάσεις της ΕΣΚ Κυκλάδων «ρίχνουν μαύρο» στις προσπάθειες των αθλητών μας.

Ελπίζουμε η απουσία κάμερας από τους αγώνες να μη γίνει η αιτία να βιώσουμε καταστάσεις βγαλμένες από το παρελθόν.

Σίγουρα αυτό είναι μία από τις παραμέτρους που μαζί με άλλες δεν  έχουν μελετήσει σωστά οι «Πατέρες» του Μπάσκετ που έχουν εφεύρει κάθε μπακαλίστικη μέθοδο για να διοικήσουν το ''άθλημα του Έλληνα''. 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares