×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 13:30

Μυλωνάς και Παπαδόπουλος στη κορυφαία πεντάδα

Ολοκληρώθηκε η 18η αγωνιστική ημέρα για τον 2ο όμιλο στη Γ’ Εθνική και το ο Superbasket.gr, σας παρουσιάζει την κορυφαία πεντάδα και τον καλύτερο προπονητή του ομίλου, όπου οι Στράτος Παπαδόπουλος της ΑΕΣ και ο Νίκος Μυλωνάς του Πανναξιακού κατέχουν περίοπτη θέση.

Σύμφωνα με το έγκυρο μπασκετικό σάιτ οι δύο Αρχηγοί οδήγησαν τις ομάδες των Κυκλάδων σε σημαντικές νίκες, που τους δίνουν μεγάλη βαθμολογική ανάσα στο κυνήγι της σωτηρίας.

Αναλυτικά οι κορυφαίοι του superbasket:

1) Μάριος Σκιαθίτης (Άρης Νικαίας)

«Βομδάρδισε» χωρίς έλεος το καλάθι του Πόλις Καλλιθέας, όπως δείχνουν άλλωστε οι 15 πόντοι του με 5 τρίποντα. Τα δύο εξ αυτών, ήταν τα πιο σημαντικά, καθώς επιτεύχθηκαν με το σκορ στο 30-30, με τα υπόλοιπα να σημειώνονται προς το τέλος, ολοκληρώνοντας το θρίαμβο του Άρη Νικαίας. Με τον Τάκη Πανούλια στον πάγκο, φαίνεται πως ο Μάριος Σκιαθίτης έχει «αναγεννηθεί», με την εμφάνιση αυτή να είναι μάλλον η καλύτερή του την φετινή σεζόν.

2) Νίκος Καρούζος (Πεντέλη)

Ο «μπόμπερ» Βορείων προαστίων ήταν… παρών σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Λοκρό Αταλάντης. Η ομάδα του χρειαζόταν οπωσδήποτε το μακρινό σουτ του κι εκείνος δεν είχε κανένα πρόβλημα να το προσφέρει, όπως φαίνεται από τους 20 πόντους του με πέντε τρίποντα. Όταν ο Νίκος Καρούζος βρίσκεται σε τέτοια ημέρα, ο Κώστας Χαρτοματσίδης έχει στα χέρια του ένα πανίσχυρο «όπλο», το οποίο μπορεί σε σημαντικό βαθμό να «μπαλώνει» τα προβλήματα που υπάρχουν με τους τραυματισμούς, από τους οποίους υποφέρει η Πεντέλη, ιδιαίτερα αναφορικά με την απουσία του Γεράσιμου Γρατσιάτου, το κενό του οποίο κάλυψε ο έμπειρος σουτέρ.

3) Παντελής Σέττος (Έσπερος Λαμίας)

Κρατάει δυνατά την ομάδα του σε «τροχιά» τετράδας, κάνοντας ένα «μαγικό» παιχνίδι μαζί με τον Παπαργυρόπουλο κόντρα στον ΟΦΗ. Για ακόμη μία φορά η παρουσία του ήταν καθοριστική, έχοντας 18 πόντους με τρία τρίποντα και δείχνοντας με «μαεστρία» το δρόμο στους υπόλοιπους για άλλη μία εντός έδρας επιτυχία, όπου αξιοποιήθηκε άλλωστε και το μεγάλο «διπλό» της Σαντορίνης στη Θήβα. Ο Παντελής Σέττος οδηγεί εκ του ασφαλούς τον Έσπερο Λαμίας στις κορυφαίες ομάδες του ομίλου, διατηρώντας ελπίδες έστω και με τους αγώνες κατάταξης στο τέλος της χρονιάς.

4) Στράτος Παπαδόπουλος (ΑΕ Σαντορίνης)

Είναι… τρελός ο αρχηγός και το έδειξε στη Θήβα, όπου μαζί με τους Νικολαΐδη και Σάκοτα έκαναν «πάρτι» απέναντι στην άμυνα του Κάδμου. Ο ίδιος ήταν απόλυτος κυρίαρχος στη ρακέτα με 24 πόντους και μία ακόμη μεγάλη εμφάνιση σε αναμέτρηση που ίσως κρίνει πολλά για τη συνέχεια, στην προσπάθεια να προλάβουν οι Κυκλαδίτες ακόμη και το να γλιτώσουν τον απευθείας υποβιβασμό. Η ηγετική προσωπικότητα του Στράτου Παπαδόπουλου, έμελλε για άλλη μία φορά να «μιλήσει», για να επιτευχθεί ένα σπουδαίο «διπλό» σε μία δύσκολη έδρα.

5) Νίκος Μυλωνάς (Πανναξιακός)

Αποτελεί άλλον έναν ψηλό που… δεν είχε αντίπαλο στο «ζωγραφιστό», οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του σε ένα «διπλό» επιβίωσης επί του Προμηθέα Χαλανδρίου. Οι 20 πόντοι του, είναι ενδεικτικοί της δεσποτικής του παρουσίας, αντιπροσωπεύοντας άλλη μία λύση που εμφανίζεται ως πολύτιμη για τον Τάσο Βάβουλα, μετά από εκείνη του Μιχάλη Σβορώνου κόντρα στον Κάδμο. Αυτό είναι και το καλύτερο νέο για τον προπονητή του, με την απόδοση του Νίκου Μυλωνά να «γεμίζει» με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τους Κυκλαδίτες.

Προπονητής: Κώστας Χαρτοματσίδης (Πεντέλη)

Έχει να διαχειριστεί δύο σημαντικά προβλήματα τραυματισμών που «έσκασαν» σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και στο πιο κρίσιμο της χρονιάς, αυτά του Δημήτρη Καλογερόπουλου και του Γεράσιμου Γρατσιάτου, αντιμετωπίζοντας μάλιστα έναν εξαιρετικά ποιοτικό αντίπαλο, όπως ο Λοκρός Αταλάντης. Η ομάδα του όχι απλά ανταποκρίθηκε, αλλά προσέφερε… σκορ και θέαμα σε ένα «χορταστικό» παιχνίδι, παίρνοντας παράλληλα ένα αποτέλεσμα που μάλλον «κλειδώνει» την παρουσία της στην τετράδα του ομίλου, πριν έρθουν τα μεγάλα ματς με Διαγόρα Δρυοπιδέων και Ιπποκράτη Κω. Με λίγα λόγια, η ομάδα των Βορείων προαστίων εκτέλεσε επιτυχώς την πιο σημαντική της αποστολή μέχρι τώρα στη σεζόν και αυτό ασφαλώς πιστώνεται στον Κώστα Χαρτοματσίδη, για τον τρόπο που την προετοίμασε και την καθοδήγησε.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares