Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014 09:25

Απόβαση της Ερμούπολης στην Πάρο για φιλικά με τον ΑΟΠ

Απόβαση έκαναν 50 μικροί αθλητές της ομάδας του Α.Ο. Ερμούπολης την Κυριακή που μας πέρασε στο όμορφο νησί της Πάρου.

50 άτομα αποστολή φιλικού παιχνιδιού, αποτελεί ένα πάρα πολύ μεγάλο κατόρθωμα για τα δεδομένα και τις δυσκολίες της μετακίνησης που επικρατούν στον νομό μας!

Σκοπός αυτού του ταξιδιού ήταν η πραγματοποίηση φιλικών παιχνιδιών με την ομάδα του Α.Ο. Πάρου. Με την ευκαιρία μπόρεσαν και περιηγήθηκαν σε πολλά αξιοθέατα του τόσο δημοφιλούς και ελκυστικού νησιού, όπως η Παναγία η Εκατονταπυλιανή και διάφορα άλλα.

Οι μελλοντικοί πρωταγωνιστές της πορτοκαλί μπάλας αγωνίστηκαν στο υπαίθριο γήπεδο της Μάρπησσας και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά έναν θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, τον Φάνη Χριστοδούλου, τον αιώνιο μπέμπη που πλέον προπονεί τις ακαδημίες της ομάδας του Α.Ο. Πάρου.

Από αγόρια αγωνίστηκαν 2 τμήματα, αυτοί που ήταν γεννημένοι από 2001 και κάτω και εκείνοι που ήταν από το 2003-04, καθώς και από τα κορίτσια το τμήμα των πανκορασίδων.

Για το τυπικό της υπόθεσης η Συριανή ομάδα πέτυχε 2 νίκες στους 3 αγώνες που έδωσε. Σημασία έχει όμως πως τα παιδιά έδωσαν άλλο ένα ματς εκτός νησιού, ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους την κάθε φάση και έκαναν καινούργιες φιλίες. Επίσης οι γονείς είχαν την δυνατότητα να χειροκροτήσουν τα παιδιά τους και να δουν την βελτίωση που πέτυχαν μέσα στην σεζόν που διανύουμε.

Η ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης θα προσπαθεί να δίνει την δυνατότητα στους αθλητές της να δίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια εκτός νησιού, ώστε να μπορούν τα παιδιά να συλλέγουν όλο και περισσότερες μπασκετικές παραστάσεις.

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου που θα κρατήσει και το πρόγραμμα των προπονήσεων ευελπιστούνε στον σύλλογο, να δοθούν και άλλα φιλικά παιχνίδια με ομάδες άλλων νησιών!

Η διοίκηση της Συριανής ομάδας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ομάδα του Α.Ο. Πάρου για την πραγματικά άψογη φιλοξενία που τους παρείχε κατά την διάρκεια όλη της ημέρας! Και ευελπιστούν να ανταποδώσουν σε μελλοντική συνάντηση στο νησί της Σύρου.

                       

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares