Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 15:13

Συνεχίζει ο Γιάννης Μάρκος στον Παμμηλιακό. Ξεκινάνε από αύριο (19/8) οι προπονήσεις

Με ον Γιάννη Μάρκο να συνεχίζει το έργο του μετά τη συμφωνία του με την διοίκηση του συλλόγου, ο Παμμηλιακός θα συνεχίσει και φέτος την ανοδική του πορεία.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν αύριο, Δευτέρα (19/8).

Η ανακοίνωση:

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η επιτυχημένη συνεργασία με τον Γυμναστή - Προπονητή Στίβου Γιάννη Μάρκο θα συνεχιστεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η περσινή σεζόν ήταν κομβικής σημασίας για το τμήμα στίβου του Παμμηλιακού, όπου σημειώθηκε μεγάλη βελτίωση σε όλα τα επίπεδα με αποτέλεσμα ο σύλλογος μας να έχει παρουσία και επιτυχίες σε πολλές μεγάλες διοργανώσεις.

Η συμβολή του Γιάννη Μάρκου στη νέα αυτή προσπάθεια του Παμμηλιακού είναι μεγάλη και αυτό αντικατοπτρίζεται στην ατομική βελτίωση των αθλητών και των αθλητριών του συλλόγου μας.

Μία νέα χρονιά ξεκινάει και ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε από το επίπεδο που καταφέραμε να φτάσουμε, στοχεύοντας πρωτίστως στην άθληση για όλα τα παιδιά του νησιού μας, αλλά και στη συμμετοχή τους σε αγώνες και τις διακρίσεις που θα τα κάνουν ακόμα πιο χαρούμενα και δημιουργικά.

Γιάννη Μάρκο σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν και καλή επιτυχία στο έργο σου. Από την πλευρά μας θα είμαστε δίπλα σου σε ότι χρειαστείς για την επίτευξη του κοινό μας στόχου.

Σας περιμένουμε στην αυριανή (Δευτέρα 19 Αυγούστου) πρώτη προπόνηση που θα γίνει μεταξύ 18:00 και 21:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου.

Στόχος μας η βελτίωση, όριό μας ο ουρανός...

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares