Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 00:44

Σε γιορτινό κλίμα έκλεισε η χρονιά της ακαδημίας στίβου του Παμμηλιακού

Με μία όμορφη γιορτή που περιείχε αθλήματα και αθλοπαιδιές έκλεισε η χρονιά για τα παιδιά της ακαδημίας στίβου του Παμμηλιακού, αλλά και για τα παιδιά της Κιμώλου που είχαν προσκαλεστεί σε αυτή τη γιορτή.

Η ανακοίνωση:

Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι αναπτυξιακοί αγώνες στίβου που έγιναν στο στάδιο της Μήλου την Παρασκευή 31 Μαΐου με αφορμή την ολοκλήρωση της αθλητικής περιόδου της ακαδημίας στίβου του συλλόγου μας.

Πραγματοποιήθηκαν αγώνες και αθλοπαιδιές για νήπια, παίδες και κορασίδες 4 έως 12 ετών, ενώ έγινε και παρέλαση των τμημάτων στίβου, όπου πρωτοστάτησαν οι μασκότ του συλλόγου μας, που έδωσαν ξεχωριστή πινελιά στη γιορτή μας.

Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν διπλώματα για τη συμμετοχή τους.

Επίσημοι καλεσμένοι μας σε αυτή τη γιορτή ήταν το οι μαθητές και οι μαθήτριες με τους γονείς τους  από το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο του γειτονικού μας νησιού, της Κιμώλου. Τους ευχαριστούμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ομόρφυναν την γιορτή μας.

Ήταν μία όμορφη χρονιά με πολλές νέες εμπειρίες για τα παιδιά μας που έληξε με τον καλύτερο τρόπο χαρίζοντας πολλά όμορφα χαμόγελα στα προσωπάκια τους.  

Ευχαριστούμε πολύ το Σούπερ Μάρκετ ''Μασούτης'' και τον διευθυντή του για την προσφορά των εδεσμάτων του μπουφέ μας, όπως και το ''Ascape to Milos'' για την προσφορά της δωρεάν μετακίνησης της αποστολής της Κιμώλου, από και προς τα Πολλώνια.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

KLEISIMO AKADIMIA 1KLEISIMO AKADIMIA 2KLEISIMO AKADIMIA 3KLEISIMO AKADIMIA 4KLEISIMO AKADIMIA 5KLEISIMO AKADIMIA 6KLEISIMO AKADIMIA 7KLEISIMO AKADIMIA 8KLEISIMO AKADIMIA 10KLEISIMO AKADIMIA 11KLEISIMO AKADIMIA 12

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares