Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 10:49

Σακοράφα, Κουτουλάκης και Μικέλης για τους 34ους Αιγαιοπελαγίτικους [vids]

Μηνύματα ενότητας, σύσφιξης σχέσεων σωματικής και ψυχικής υγείας, συν-νησιωτικότητας. Αυτές είναι οι αξίες, τα ιδεώδη που μεταφέρουν οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες, η 34η έκδοση των οποίων φιλοξενείται στο όμορφο νησί της Μήλου.

Ίσως στους πολίτες της ηπειρωτικής Ελλάδας δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό το δέσιμο, α ατμόσφαιρα που συνοδεύει αυτή την όμορφη γιορτή που φέρνει μαζί στον ίδιο τόπο, σε μία διοργάνωση αθλητές από όλα τα μήκη και τα πλάτη του Αιγαίου Πελάγους. Ούτε η μικρή ταξιδιωτική Οδύσσεια που βιώνουν μέχρι να φτάσουν στην αθλητική «Ιθάκη» τους.

Έχει γίνει, ωστόσο, αντιληπτό στους φορείς που νοιάζονται για το νησιωτικό αθλητισμό, οι εκπρόσωποι των οποίων συναντήθηκαν στο γραφείο του αμφιτρύωνα των 34ων Αιγαιοπελαγίτικων, Δημάρχου της Μήλου, Μανώλη Μικέλη.

Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου Μήλος 2023. photos Angelos Zymaras 

Μανώλης Μικέλης, Μανώλης Κουτουλάκης, Σοφία Σακοράφα, Δημήτρης Πάππας και Ιάκωβος Πετσούλας στο Δημαρχείο της Μήλου.

Το «παρών» έδωσε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλης Κουτουλάκης, λάτρης του κλασικού αθλητισμού και πολύτιμος αρωγός στην τέλεση αυτής της αθλητικής εορτής. Και από τον ΣΕΓΑΣ, η πρόεδρος Σοφία Σακοράφα, ο Β’ αντιπρόεδρος Ιάκωβος Πετσούλας, η Β’ ειδική γραμματέας Παρασκευή Παχατουρίδου, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κυκλάδων Δημήτρης Πάππας καθώς και ο ομόλογός του της ΕΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής Θεόδωρος Βόσσος. Και, βέβαια, η ψυχή των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων, ο ακούραστος Μάρκος Καλούδης.

 

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, αφού αναφέρθηκε στα προβλήματα με τις υποδομές που ταλανίζουν ντον ελληνικό κλασικό αθλητισμό, συμπλήρωσε: «είναι σημαντικό ότι δημιουργήθηκε μια νέα εγκατάσταση για τον στίβο στη Μήλο. Το πολύπειρο και ικανότατο τεχνικό επιτελείο της ομοσπονδίας εγγυάται την άρτια διεξαγωγή των Αγώνων».

Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις τους

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares