Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 00:24

Παμμηλιακός: Θα είμαστε αρωγοί της προσπάθειας για τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες

Στον Παμμηλιακό αναμένουν την ολοκλήρωση των έργων της τοποθέτησης του ταρτάν στο στάδιο της Μήλου, αλλά και την διεξαγωγή των 34ων Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων που ουσιαστικά θα αποτελέσουν τα εγκαίνια του μεγάλου αθλητικού έργου στο  νησί. 

Μάλιστα ο σύλλογος συμμετείχε στη σύσκεψη που έγινε για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Με σχετική ανάρτηση του αναφέρθηκε στο θέμα:

Είχαμε τη χαρά και τη τιμή να υποδεχτούμε στο νησί μας την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, κα. Σοφία Σακοράφα, τον ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη και τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων κ. Δημήτρη Πάππα, που συμμετείχαν σε σύσκεψη για τους 34ους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες που θα φιλοξενηθούν στη Μήλο το προσεχές φθινόπωρο.

Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Δήμαρχος Μήλου κ. Μανώλης Μικέλης, ο πρόεδρος και ο έφορος του Παμμηλιακού ΑΣ, κ Μιχάλης Βαμβακάρης και Μιχάλης Ζαγουρής αντιστοίχως, ο Τεχνικός του ΣΕΓΑΣ για την Ανάπτυξη του αθλήματος Μάρκος Καλούδης, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

Υπήρξε ενημέρωση για τις εργασίες που ήδη έχουν ξεκινήσει και έχουν ολοκληρωθεί σε πρώτη φάση τα ασφαλτικά έργα, έχει τοποθετηθεί τεχνητός χλοοτάπητας στον αγωνιστικό χώρο και οι ηλεκτρολογικές υποδομές.

Ιδιαίτερα ικανοποιητική ήταν η πρωτοβουλία του Δήμου για το Στάδιο της Μήλου, το οποίο όπως ενημερωθήκαμε θα εξοπλιστεί με πλήρη σειρά οργάνων Στίβου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου μας, Μιχάλης Βαμβακάρης κατέθεσε τις προτάσεις μας οι οποίες θα συντελέσουν έτσι ώστε ο αγώνας εκτός από ανταγωνιστικοί να αποκτήσουν χαρακτήρα γιορτής, ενώ δεσμεύθηκε για την αμέριστη στήριξη του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού στο νησί όπως είναι ο Παμμηλιακός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περιθώριο της συνάντησης ο Πρόεδρος του Παμμηλιακού ΑΣ Μιχάλης Βαμβακάρης πρόσφερε στην Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα αντίγραφο του αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου και όπως τόνισε η παρουσία της στο νησί αποτελεί τιμή για τον αθλητισμό της Μήλου.

Η Μήλος θα είναι πανέτοιμη να φιλοξενήσει τη μεγάλη διοργάνωση και ο Παμμηλιακός θα είναι όπως πάντα αρωγός της προσπάθειας.

Σύσκεψη στη Μήλο για τους 34ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares