Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 08:33

ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων: Ευχαριστήρια επιστολή για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του SSAY

H EAΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων ευχαριστεί την ΔΔΕ Κυκλάδων, την ΠΔΕ Νοτίου Αιγαίου, το Γραφείο Φυσικής Αγωγής ΔΕ, τις διευθύνσεις των σχολείων, τους  καθηγητές και τις καθηγήτριες  φυσικής αγωγής και τους μαθητές για την υλοποίηση της πρώτης φάσης του προγράμματος Soft Skills Trough Sport for Active Youth (SSAY).

Στο πρόγραμμα πήραν μέρος τα σχολεία της Κέας (Γενικό Γυμνάσιο με Λ/Τ) της Μυκόνου (Γενικό Λύκειο), του Κορθίου (Γενικό Γυμνάσιο με Λ/Τ), της Αμοργού (Γενικό Γυμνάσιο με Λ/Τ) και της Σύρου (ΕΠΑ. Λύκειο)  και η υλοποίηση τους εν μέρει δια ζώσης και εν μέρει διαδικτυακά  διήρκεσε από τον Ιανουάριο μέχρι τις αρχές Απριλίου.

Οι εκπαιδευτικοί, καθηγητές Φυσικής Αγωγής,  Τζωρτζάτος Χρήστος, Τσορτανίδης Δημήτρης, Παυλίδη Όλγα, Βενιέρη Μαρία,  Παπανδρέου Μάντη και Κατσιώλης Κωνσταντίνος σε συνεργασία με τους εκπροσώπους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων παρουσίασαν στα παιδιά το εκπαιδευτικό υλικό σχετικά με την αλληλεπίδραση των ήπιων δεξιοτήτων με τον αθλητισμό.

Περισσότερα από 200 παιδιά από τις Κυκλάδες απάντησαν στο ερωτηματολόγιο της πανευρωπαϊκής έρευνας και συνέβαλαν στο ότι η χώρα μας πρώτη ανάμεσα στους εταίρους του προγράμματος ολοκλήρωσε τις απαιτήσεις της έρευνας.

Τα αποτελέσματα της έρευνας  θα δημοσιοποιηθούν σε επιστημονική ημερίδα η οποία θα διεξαχθεί το προσεχές διάστημα από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων. Στις υποχρεώσεις της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων είναι και η αποστολή βεβαίωσης για τη συμμετοχή τους σε όλα τα παιδιά καθώς επίσης και ενυπόγραφο ευχαριστήριο προς τα πέντε σχολεία των Κυκλάδων

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares