Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 12:15

Ιστιοπλοϊα: Οι αλλαγές που φέρνει ο "Φρέσκος Ανεμος"

Η κίνηση Φρέσκος Άνεμος για την αλλαγή στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαδημητρίου, υλοποιώντας τις προγραμματικές του δηλώσεις παρουσιάζει μία ακόμη πρωτοβουλία που αναμένεται να έχει θετικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη του αθλήματος, ιδιαίτερα στην περιφέρεια.

Δημιουργούμε μια πρωτοβουλία βιώσιμης ανάπτυξης με την ονομασία “Νοιάζομαι, Μοιράζομαι Συμμετέχω” για την επαναχρησιμοποίηση υλικών από σωματεία κυρίως των μεγάλων αστικών κέντρων που ή περισσεύουν ή που έχουν αναστείλει τη δραστηριότητα της κατηγορίας ή δεν τους εξυπηρετούν πλέον, σε πραγματικά σωματεία με αθλητική δραστηριότητα της περιφέρειας που τα έχουν απόλυτη ανάγκη.

Το τμήμα βιωσιμότητας, μεταξύ άλλων:

  1. Μεριμνά ώστε να καταστούν προσβάσιμα τα πλεονάζοντα υλικά σε όσους τα χρειάζονται και κυρίως σε ομίλους της περιφέρειας.
  2. Έρχεται σε επαφή και συνεννόηση με μεγάλους ομίλους των αστικών κέντρων και τους ενεργοποιεί ώστε να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
  3. Προωθεί τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης.
  4. Βοηθά στην ενδυνάμωση των προσπαθειών για την αντιμετώπιση σοβαρών ελλείψεων ομίλων της περιφέρειας.
  5. Συνεργάζεται με φορείς που προωθούν την βιώσιμη ανάπτυξη, συμμετέχει σε εκδηλώσεις και διευκολύνει την κατά τόπους συνεργασία και συμμετοχή της της τοπικής αυτοδιοίκησης.
  6. Δημιουργεί και λειτουργεί ειδικό microsite με ενημερωτικό υλικό και πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις δυνατότητες που παρέχονται στους ομίλους.

Ο Υποψήφιος για την Προεδρία της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Γιάννης Παπαδημητρίου δήλωσε:
"Είμαι περήφανος για όλη την ομάδα η οποία από την πρώτη ημέρα της υποψηφιότητάς μου εργάζεται ανελλιπώς, και με πρόγραμμα και στρατηγική σχεδιάζουμε την ιστιοπλοΐα που μας αξίζει.
Η πρωτοβουλία ‘Νοιάζομαι, Μοιράζομαι, Συμμετέχω' συμβαδίζει με τη στρατηγική της παγκόσμιας ομοσπονδίας του αθλήματός μας για βιώσιμη ανάπτυξη με στόχο να αξιοποιούνται όλα τα διαθέσιμα υλικά χωρίς να υπάρχει αρνητικό αποτύπωμα. Αυτή άλλωστε είναι και η φιλοσοφία μας: ενεργοποιούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις και #MAZI φέρνουμε Φρέσκο Άνεμο στο άθλημα, δεν περισσεύει κανείς!
Είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε, προχωράμε με σχέδιο και κάνουμε επιτέλους την επανάσταση του αυτονόητου".

Πριν από λίγες ημέρες ο Φρέσκος Ανεμος παρουσίασε και την ιστοσελίδα του www.frekosanemos.gr, με τις προγραμματικές δηλώσεις, προτάσεις για την ιστιοπλοϊα αλλά και ειδήσεις.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares