Τρίτη, 06 Μαΐου 2014 08:38

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τον Παριανό αθλητή Μπούμπα

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τον Παριανό αθλητή Γιάννη Μπούμπα και τον Ναυτικό Όμιλο Κατοίκων Βουλιαγμένης αυτήν την φόρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και πρόκριση για την εθνική ομάδα στην κατηγορία RSX ιστιοσανίδα (ολυμπιακή κατηγορία).

Ο 16 χρόνος Γιάννης παρότι προετοιμάζετε μόνος του στην Χρυσή Aκτή της Πάρου τα περισσότερα Σαββατοκύριακα και αυτό γιατί τα έξοδα μετακίνησης από την Πάρο προς το κέντρο είναι πολλά κατάφερε να τερματίσει τρίτος και να πάρει την πρόκριση για την εθνική ομάδα. Από της 28 Ιουνίου έως της 5 Ιουλίου θεού θέλοντας θα βρίσκεται στο Τσεσμέ της Τουρκίας και θα μας εκπροσωπήσει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Λίγα λόγια για τον αγώνα που έλαβε χώρα στο Nαυτικό Όμιλο Βάρκιζας. Ήταν ένας αγώνας αρκετά δύσκολος μιας και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και τόσο καλές λόγο της χαμηλής έντασης του αέρα που επικρατούσε στον όρμο της Βάρκιζας.

Οι δύο αθλητές που τον πέρασαν ήταν λιγότερα κιλά από εκείνον και έτσι κατάφεραν να τον περάσουν. Ο Γιάννης όλο αυτόν τον καιρό προπονούταν με αρκετό αέρα αλλά παρόλα αυτά το πάλεψε αρκετά. Πρώτος αναδείχτηκε ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα και απο τον ίδιο όμιλο με εκείνον και δεύτερος ο Παρούσης Γιώργος από τον ΝΑΟΒΒ.

 ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares