Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 21:46

Λιλιπούτειοι ιστιοπλόοι εν δράση

Στα  ΤΗΝΙΑ 2014 έλαβε μέρος και ο ΝΟ ΣΥΡΟΥ με το τμήμα ιστιοπλοΐας να τον εκπροσωπεί επάξια.

 Το ιστιοπλοϊκό τμήμα έλαβε μέρος με 17 αθλητές ηλικίας από 7 έως 16 χρονών και στις κατηγορίες LASER 4.7, OPTIMIST (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ) και OPTIMIST (ΑΡΧΑΡΙΩΝ).Εκτός απο την Σύρο έλαβαν μέρος αθλητές από την ΤΗΝΟ, τον ΙΟΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ και τον νεοσύστατο ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΒΟΥΡΛΑΚΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

 Στο αγωνιστικό κομμάτι την Παρασκευή ήταν προγραμματισμένες να γίνουν οι πρώτες κούρσες του αγώνα αλλά ο Ποσειδώνας είχε άλλα σχέδια έτσι λόγο των δυνατών ανέμων που έπνεαν στο νησί δεν πραγματοποιηθήκαν κούρσες. Παρόλα αυτά οι μικροί ιστιοπλόοι δεν πτοήθηκαν και πήραν την απόφαση να πάνε να παρακολουθήσουν τον αγώνα του ΦΟΙΝΙΚΑ στα πλαίσια των εγκαινίων του κλειστού γυμναστηρίου. Το Σάββατο ήταν ιδανικός καιρός για ιστιοπλοΐα έτσι κατάφεραν  να πραγματοποιηθούν 4 κούρσες και όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Την έκπληξη τους δήλωσαν οι αθλητές του τμήματος όταν στην παραλία της Αγκάλης εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΦΟΙΝΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΛΙΟΠΟΡΤΑΣ για να παρακολουθήσει τους αγώνες που έκαναν τα παιδία. Δήλωσε δε και πολλή χαρούμενος που τα δύο σκαφάκια που είχε δωρίσει στον όμιλο  την περσινή χρονιά να κερδίζουν.

Ευχάριστη έκπληξη των αγώνων ήταν ο μίνι αγώνας αρχαρίων. Πρόκειται για αθλητές που ξεκίνησαν τον Αύγουστο- Σεπτέμβριο και δεν έχουν αθλητικό δελτίο ούτε την ανάλογη εμπειρία για αγώνες. Στον αγώνα αυτό συμμετείχαν 8αθλητές απο 7 έως 10 χρονών και έγινε για να αποκτήσουν εμπειρία των αγώνων και το πως λειτουργεί μια ομάδα. Οι αθλητές αυτοί έλαβαν μέρος στον αγώνα σαν επιβράβευσή τους για την συμμετοχή τους στις προπονήσεις όλο τον χειμώνα με κρύο και βροχή πράγμα πολλή δύσκολο για αυτές τις ηλικίες και μπράβο τους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
 LASER 4.7 ΚΟΡΙΤΣΙΑ
1.ΣΑΚΚΕΛΑΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
4.ΠΑΡΑΒΑΛΟΥ ΜΟΝΙΚΑ
 LASER 4.7 ΑΓΟΡΙΑ
 3.ΦΡΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 OPTIMIST ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
1.ΡΟΥΣΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
2.ΑΔΡΕΑΔΑΚΗ ΕΙΡΗΛΕΝΑ
3.ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
OPTIMIST ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΟΡΙΑ
1.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΕΡΜΗΣ
2.ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
3.ΖΑΚΟ-ΒΑΡΕΛΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
OPTIMIST 11 ΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
1.ΑΔΡΕΑΔΑΚΗ ΕΙΡΗΛΕΝΑ
OPTIMIST 11 ΑΓΟΡΙΑ
1.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΕΡΜΗΣ
2.ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
OPTIMIST ΑΡΧΑΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
1.ΖΑΚΟ-ΒΑΡΕΛΑ ΕΜΙΡΑ (10 ΧΡΟΝΩΝ)
2.ΒΟΥΤΣΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (7 ΧΡΟΝΩΝ)
OPTIMIST ΑΡΧΑΡΙΑ ΑΓΟΡΙΑ
 1.ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ (9 ΧΡΟΝΩΝ)
2.ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (8 ΧΡΟΝΩΝ)
3.ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (8 ΧΡΟΝΩΝ)
ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ (ΟΛΟΙ 7 ΧΡΟΝΩΝ)
ΒΟΥΤΣΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΡΥΠΑΡΗΣ
ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ ΜΑΡΚΟΣ 
Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΝΟΤΗΝΟΥ για την άψογη φιλοξενία του ομίλου μας και προσωπικά τον κύριο ΑΡΜΑΟ ΚΩΣΤΑ και τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΛΟΙΜΟΝΟ καθώς και όλο το προσωπικό του ομίλου.

Φωτογραφίες εδώ

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares