Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 17:50

Σε "επικίνδυνες" εγκαταστάσεις οι προπονήσεις του Ποσειδώνα Τήνου

Το TinosNews ανέδειξε ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές και αθλήτριες του βόλεϊ στο αθλητικό κέντρο της Τήνο.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου επισκέφτηκε την ομάδα βόλεϊ του Ποσειδώνα Τήνου ο ομοσπονδιακός προπονητής κ Νανόπουλος στον χώρο του ανοικτού αθλητικού κέντρου. Συνομίλησε με τα παιδιά της ομάδας καθώς και με τις προπονήτριες και παρακολούθησε την προπόνηση τους δίνοντας τους χρήσιμες συμβουλές για το άθλημα.

Θα σταθούμε στα τελευταία του λόγια πριν αναχωρήσει απ τον χώρο. Χαρακτηριστικά είπε στα παιδιά πως πρέπει πράγματι να αγαπούν πολύ το άθλημα του βόλεϊ αφού καταφέρνουν να προπονούνται στον συγκεκριμένο χώρο εκτεθειμένα σε όλα τα καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο.

Το TinosNews κατέγραψε μερικά μόνο απ τα προβλήματα που ελπίζουμε να λυθούν άμεσα από αυτούς που πρέπει και που συχνά προτρέπουν τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Να μιλήσουμε για ελλείψεις σε βασικά υλικά; παρατηρήσαμε χαρακτηρίστηκα τις μπάλες τους που για να είμαι ειλικρινής δεν θυμίζουν και τόσο μπάλες βόλεϊ. Να αναφέρουμε τον σκασμένο τάπητα του γηπέδου και τις «λακκούβες» που έχουν δημιουργηθεί σε αυτόν αποτελώντας άμεσο κίνδυνο τραυματισμού;

Άραγε ποσό καιρό έχει απλά να βαφτεί ο συγκεκριμένος χώρος; Άραγε ποιανού είναι η ευθύνη μη ύπαρξης πεζοδρομίου στον δρόμο προς το αθλητικό κέντρο; Όλοι σαν περαστικοί απ’το σημείο γνωρίζουμε πως πηγαινοέρχονται παιδιά τις βραδινές ώρες πριν και μετά την προπόνηση τους.

Τα προβλήματα πολλά και αν και οι λύσεις σε πολλά από αυτά δεν μοιάζουν ακατόρθωτες κάποιοι μάλλον κάνουν πως δεν ακούν. Ας το σκεφτούν την επομένη φορά που θα μιλήσουν για αθλητισμό στους νέους του τόπου μας, σημειώνει στο άρθρο του ο δημοσιογράφος του Tinos News.

Ευχή μας να λυθούν άμεσα τα περισσότερα έστω απ τα προβλήματα που απασχολούν τον τομέα του αθλητισμού στο νησί, και φυσικά πάντα πολλές επιτυχίες στην ομάδα βόλεϊ και όχι μόνο.

proponisi-posidona-2013
Φυσικά δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε τα προβλήματα της ομάδας που αφορούν το οικονομικό και όχι μόνο μέρος της! Η μικρή βοήθεια της ομοσπονδίας της όπως και η έλλειψη έδρας της ομάδας, με αποτέλεσμα να δηλώνει έδρα την Σύρο, μεγαλώνει το υπάρχων πρόβλημα. Αξίζει να σκεφτεί κανείς το κόστος κάθε αποστολής, αποτελούμενης από όλα τα τμήματα της ομάδας (κορασίδες – αντρικό – γυναίκειο τμήμα) που μεταφράζετε σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια, κόστος μεταφοράς από το λιμάνι στο γήπεδο και πίσω όπως και την διαμονή της στο νησί της Σύρου την περίοδο που η ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών δεν διευκολύνει την αυθημερόν μετακίνηση τους. Κάθε βοήθεια προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης της ομάδας είναι ευπρόσδεκτη.

Όποιος ενδιαφέρετε για κάποια χορηγία σε υλικό ή σε οποιοδήποτε άλλο τομέα απασχολεί την ομάδα αρκεί να επικοινωνήσει με τους υπευθύνους για όποια πληροφορία μπορεί να φανεί χρήσιμη.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares