Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 08:03

Ανανέωσε με τους Πειρατές ο Λάππας (Δηλώσεις)

Του Δημήτρη Ζολώτα

Το ΤΑΑ Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον διεθνή αθλητή Ηλία Λάππα.

Ο Λάππας είναι 34 ετών (γεννημένος στις 20 Ιουλίου 1979), έχει ύψος 1.94, αγωνίζεται στη θέση του ακραίου και μετρά 192 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα των ανδρών. Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Φοίνικα με τον οποίο κατέκτησε το Λιγκ Καπ και ήταν φιναλίστ του πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ τη σεζόν 2011-2012, ενώ πέρυσι αναδείχθηκε φιναλίστ του Κυπέλλου και κατέλαβε την 5η θέση στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013.

 

 

“Λίγα λόγια και πολύ δουλειά”

 

Η αφοσίωσή του στον Φοίνικα είναι δεδομένη και την έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές την τελευταία διετία κατά την οποία αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδα μας, αποτελώντας τον παίκτη-βαρόμετρο που έπαιρνε την ομάδα πάνω του σε πολλά και σημαντικά παιχνίδια. Παράλληλα, αγαπά ιδιαίτερα το νησί της Σύρου και παρότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν ολοκληρωθεί εδώ και περίπου δύο μήνες, παραμένει εδώ.

 

Ο λόγος για τον Ηλία Λάππα που εδώ και λίγες ώρες επισημοποιήθηκε η παραμονή του στην ομάδα μας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, μία εξέλιξη που σκόρπισε ενθουσιασμό στον φίλαθλο κόσμο του Φοίνικα, καθώς πρόκειται για έναν από τους καλύτερους χαρακτήρες και από τους πλέον αγαπημένους της συριανής εξέδρας.

 

Ο πολύπειρος ακραίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που θα καρφώνει για λογαριασμό του “πειρατικού” και τη νέα χρονιά: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα για τρίτη χρονιά. Ο Φοίνικας είναι μία μεγάλη οικογένεια και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Παλιόπορτα, τον προπονητή κ. Δημήτρη Ανδρεόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης που μου εμπιστεύθηκαν μία θέση σ’ αυτή και τη νέα σεζόν. Ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχιστεί η συνεργασία μας και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος μ’ αυτή την εξέλιξη”.

 

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας, απέφυγε τα μεγάλα λόγια και υποσχέθηκε πολύ δουλειά προκειμένου ο Φοίνικας να παραμείνει στην πρώτη γραμμή του ελληνικού βόλεϊ: “Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλάμε για στόχους. Οι ομάδες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν έχουν φτιάξει το ρόστερ τους, όπως και εμείς. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δουλέψουμε πολύ ώστε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει ωραίο βόλεϊ και θα κάνει υπερήφανους τους φιλάθλους μας. Εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα”.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares