Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 09:44

ΑΟ Θήρας: Πρεμιέρα του Β' Γύρου της Volleyleague Γυναικών με τη Θέτιδα Βούλας μπροστά στον κόσμο του

Ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται τη Θέτιδα Βούλας σήμερα στις 19:00 και θέλει να ξεκινήσει με το «δεξί» τον Β' Γύρο της Volleyleague Γυναικών μπροστά στον κόσμο του.

Έχοντας διανύσει μια εξαιρετική πορεία στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, που την έχει φέρει στη 3η θέση της βαθμολογίας, η ομάδα μας θέλει να ανοίξει με ένα θετικό αποτέλεσμα τη νέα χρονιά, απέναντι σε ένα αντίπαλο από τον οποίο είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα του Α’ γύρου.

Για να γίνει αυτό, η ομάδα μας θα χρειαστεί τη συμπαράσταση του 7ου παίκτη της, που καλείται το Σάββατο 6 Ιανουαρίου να δώσει για μια ακόμη φορά δυναμικό παρών στο ΔΑΠΠΟΣ (19:00, Live streaming YouTube ΑΟ ΘΗΡΑΣ TV) σε ένα θερμό «καλωσόρισμα» στη νέα χρονιά, που βρίσκει τον Α.Ο. Θήρας ανανεωμένο και ενισχυμένο με δύο νέα πρόσωπα στα άκρα, τις Έλενα Χαντζή και Βίκυ Σαβάρ, αποφασισμένο να πρωταγωνιστήσει.

«Μετά από ένα απαραίτητο διάλειμμα ξεκινάμε και πάλι το πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δίνουμε το πρώτο ματς της νέας χρονιάς μπροστά στον κόσμο μας και εκτιμώ ιδιαίτερα τη δουλειά, την αυτοσυγκέντρωση και προσπάθεια που κατέβαλλαν που έγινε αυτό το διάστημα. Εστιάζουμε πλέον την προσοχή στο παιχνίδι με τη Θέτιδα και δεν βλέπουμε την ώρα για το πρώτο ραντεβού του 2024 με τους φίλους του Α.Ο Θήρας στο “σπίτι” μας» δήλωσε ενόψει του σαββατιάτικης αναμέτρησης ο Ιταλός τεχνικός, Ματέο Φρέσκι.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares