Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 17:14

Κάλεσμα του Φοίνικα για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό

Κάλεσμα και παράλληλα πληροφορίες για τους φιλάθλους απευθύνει ο Φοίνικας Σύρου ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλοι και φίλαθλοι της ομάδας μας, ήρθε η ώρα να υποδεχτούμε στις εγκαταστάσεις του Δ. Βικέλας το Σάββατο 2/12/23 στις 18:00 την ομάδα του πρωτοπόρου Ολυμπιακού για τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League 23-24.

Η ομάδα μας μετά το ρεπό της 5ης αγωνιστικής έχει επικεντρωθεί στην προετοιμασία της τόσο για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό όσο και για τους υπόλοιπους αγώνες της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος που ακολουθούν με ΠΑΟ, Μίλωνα και ΠΑΟΚ.

Η παρουσία σας στο γήπεδο το Σάββατο θα μας γεμίσει δύναμη και ενέργεια ώστε να αγωνιστούμε συγκεντρωμένοι προς την κατάκτηση των στόχων μας, να παίξουμε ωραίο βόλεϊ και να μοιραστούμε μαζί σας όλα τα συναισθήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η παρουσία σας στις κερκίδες του γηπέδου και η εμψύχωση σας είναι τιμητική και καθοριστική ώστε να κρατηθούμε σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο για τους επικείμενους αγώνες που ακολουθούν.

Για το λόγο αυτό ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 2/12/23 από τις 10:00 έως τις 13:00 θα είναι ανοιχτό το γραφείο της ομάδας για την παραλαβή καρτών διαρκείας και προπώληση εισιτηρίων προς εξυπηρέτηση των φίλων και φιλάθλων του Φοίνικα Σύρου.

“Ενα νησί, μία ομάδα”

Γραφείο Τύπου ΑΟ Φοίνικα Σύρου

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares